2777
2789
خب همینجا می نوشتی چهارنفر نظر میدادیم 

میخوام طلاق بکیرم مهریمو هم عندالستطاعه زدن دوتا پسر دارم ۱۱ و ۱۰ ساله همسرم بشدت بداخلاق بی محبت بی مسولیت تحقر میکنه فحش میده به بچه ها و کتکشون میزنه و ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام طلاق بکیرم مهریمو هم عندالستطاعه زدن دوتا پسر دارم ۱۱ و ۱۰ ساله همسرم بشدت بداخلاق بی محبت بی ...

عندالاستطاعه ینی هرچقدر که در توانش هست اینو همه می دونیم ینی حتی میتونه فقط یه سکه بده پس روش حساب نکنین چون حتی یه وقتایی هست بخشیدن مهریه میتونه کارتونو جلو بندازه البته بستگی به قاضی داره و در کل تو هر دادگاهی اصل کار وکیله. وکیل اگه فقط مدرک داشته باشه و حرفه ای نباشه حتی بی گناه هم بالای دار میره

اگه در تهران یا کرج هستین خانم فاطمه قنبری رو تو گوگل سرچ کنین هم استاد دانشگاه هستن هم کاربلد شماره تماس و آدرس دفترش هست تماس بگیرید

عندالاستطاعه ینی هرچقدر که در توانش هست اینو همه می دونیم ینی حتی میتونه فقط یه سکه بده پس روش حساب ...

یعنی بقیشو قسط بندی نمیکنن؟

بعد چند ماه بازنشسته میشه با اینکه ۴۱ سالشه خودش هم که کار میکنه حقوق بازنشستگیشو میدن بهم؟

نه جایی دارم برم نه کاری دارم نه پشتوانه مالی،! هرچی هم که خودم قبلا داشتم خرج خونه و خودم شد و یه نقداریشو هم باضافه طلاهای کادویی و طلاهای خودم جمع کردیم خونه خریدیدم بهم میگه مگه از خونه مدریت طلا اوردی؟

یعنی بقیشو قسط بندی نمیکنن؟ بعد چند ماه بازنشسته میشه با اینکه ۴۱ سالشه خودش هم که کار میکنه حقوق ب ...

ببین چون تو ایران اصل حق طلاق با مرد هست زن رو تا جایی که میشه مچلونن تا از همه چیز کوتاه بیاد تا طلاق برای مرد آسون بشه. (ضرب المثل مهرم حلال جونم ازاد)

دقیقش رو حتی وکیل ها هم نمیتونن بگن باید پرونده باز بشه واکنش طرف مقابل و اقدامات وکیلش و دیدگاه و حس قاضی نسبت به  پرونده ملاک هستن 

ببین چون تو ایران اصل حق طلاق با مرد هست زن رو تا جایی که میشه مچلونن تا از همه چیز کوتاه بیاد تا طل ...

یعنی دستمو هیچی نمیگیره؟ یعنی این قانون لعنتی نمیگه این خانم بعد چند سال زندگی حالا که دیگه کارد به استخوانش رسیده نمیکنه ادامه بده کجا بره زندگیشو بکنه؟

نه جایی دارم برم نه کاری دارم نه پشتوانه مالی،! هرچی هم که خودم قبلا داشتم خرج خونه و خودم شد و یه ن ...

اینجارواشتباه کردی بایددرازای دادن طلاهات شرط میکردی دنگ خونه بزنه ب نامت ک الان این مشکل پیش نیاد