2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هس منم سوال دارم🥺

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
بپرس

درخواست دوستی دادم خصوصی میشه بپرسم

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

سوالم اینه ،،منو شوهرم 15ساله ازدواج کردیم دوتا دختر 8و14 ساله داریم شوهرم دست بزن بارها و بارها داره،تفرقه به من نمیده ،،فحش و اذیت وازار میکنه حتی بچه هامو واداربه انجام کاری میکنه ،اگه جدا بشم ،بچه هام مال من میشن یا ممکنه بدنشون باباشون؟یا اینکه خودشون انتخاب میکنن؟ درضمن  بچه هام به من وابسته هستن،،شوهرم شغل آزاد ومن خانه دارم ولی گاهی پولی از هنرم کسب میکنم ،زندگی کنار این مرد خیلی زجر اوره ولی از ترس اینکه بچه هامو بگیره ، دارم تحمل میکنم،،چقدر احتمال داره بچه هامو بگیره؟

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
سوالم اینه ،،منو شوهرم 15ساله ازدواج کردیم دوتا دختر 8و14 ساله داریم شوهرم دست بزن بارها و بارها دار ...

بچه ها حق انتخاب دارن دختر۱۴سالتون میتونه بگه باشماباشه یاباپدرش

دختر۸سالتونم تا۹سالگی باباباشه بعدمیتونه بیاددادگاه بگه بامادرباشه یا پدر

الان جدیدا بچه هاتا۷سالگی چه دختر چه پسر بامادر هست

این تجربه یکی ازاقوام بود که گفتم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین