اگه یه سوم زمانی که توی نینی سایت بودیم و توی بحثای خاله زنکی و چرت و پرت و بیهوده (اگه تاپیکای آموزشی و علمی رو فاکتور بگیریم) صرف کتاب خوندن میکردیم ۹۰ درصد مشکلاتمون حل میشد
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همهی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
نه منطقی نیست بگیم با کتاب خوندن ۹۰ درصد مشکلات حل میشه بله تأثیرگذار هست که اونم بستگی داره چه کتابی باشه ولی در کل خودمون باید زمانمون را مدیریت کنیم هم برای کتاب وقت میشه گذاشت هم نی نی سایت گاهی شنیدن دیدگاه های مختلف و تعامل با اشخاص دیگه خالی از لطف نیست.
من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
پس تا زوده خودم را نجات بدم😅 حقیقتش من دیدم دستور پخت یه غذا را میخوام یا در مورد مسئله های دیگه توی این سایت راهنمایی کردند گفتم شاید عضو بشم بتونم راحت تر ارتباط برقرار کنم ولی به قول شما تو همین تایمی که عضو شد در مورد خودکشی و حس ششمی و اینچیزا تاپیک میزنن
من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا