2777
2789

به نظرتون این کاذبه؟۶روز قبل موعد زدم ولی دو ساعت بعد اینجوری شد 

دراین دنیا اگر غم هست ...صبوری کن خدا هم هست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

منفیه اما خودت ک بهترمیبینی ببین هاله داره یا ن توعکس شاید مشخص نباشه باید هفت یا ده روز از موعدت گذشته باشه بیشتراز پنج دقیقه خطا داره زیرسه دقیقه هرچی شد همونه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
حاله داره ولی بعد دوساعت حاله انداخت ۶روز مونده دل تو دلم نیست

من لقاحم دیر شکل گرفت وقتی زدم بار اول منفی بود بعد از یک ساعت کامل دو خط پر رنگ انداخت روز بعد سر یه ربع هاله انداخت ولی نموند 🥺توروخدا. برام دعا کن

من لقاحم دیر شکل گرفت وقتی زدم بار اول منفی بود بعد از یک ساعت کامل دو خط پر رنگ انداخت روز بعد سر ی ...

ای جاااانم بمیرم برا دل شکسته ات درکت میکنم منم اردیبهش نوزاد ۷روزه روازدست دادم خدا جاشون روبرای جفتمون سبز کنه

کاذبه یا منفی ولی زود زدین.یخاطر همین اطمینان نکنید.تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک هستین؟

hcg زدم امشب 10روز ازش گذشته

ای جاااانم بمیرم برا دل شکسته ات درکت میکنم منم اردیبهش نوزاد ۷روزه روازدست دادم خدا جاشون روبرای جف ...

الهی آمین🥺

عزیزم متاسفم خیلی سخته ببخش ک میپرسم چرا از دستش دادین؟ 

ایشالله باردار میشی دوباره خدا اونو بعد از چند سال بهم بخشیده بودم کلی منتظرش بودم خدا می‌دونه کی دوباره حامله بشم😔