2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن نفراز اطرافیانم .خیلی پیشرفت کردن بخدا .روحیه شونو نگووو .یکیشون اززندگی سیر بود الان فقط از زندگ ...

اونا همش فیلمه😂😂😂به من نگو دیگه من خودم  لولم خط حمایتی بود😂

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
چطوره

من سه سال کار کردم

خوبم کار کردم

انقدر از زندگیم گذشتم و تو کار مایه گذاشتم که تا طلاق پیش رفتیم

ولی واقعا تهش اون چیزی نبود که میگفتن

من کسی بودم که اگر بقیه بد شرکت رو میگفتن من به شدت گارد میگرفتم و تو کار مسر تو میشدم 

ولی حقیقت امر بعد سه سال با ۹ ملیون بدهی که رو دستم مونده بود اومدم بیرون

هنوزم ۴ ملیون از اون پول مونده که به مردم پس بدم

یکی از دوستا شوهرم چند بود تشویق میکرد بیاین تو سایت بازی انفجار و شربطندی میگفت ۶۰۰ملیون ازونجا برده شوهرمم خام شد ۵۰۰ گزاشت همش رفت دیگه هرکی هرچی گفت باور نکنین

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اونا همش فیلمه😂😂😂به من نگو دیگه من خودم  لولم خط حمایتی بود😂

جدی؟؟یعنی همشون ادای حال خوبارو درمیارن ؟؟چراباید بیام از خواهرشوهره خواهرم حمایت کنم چون تواینکاره.حرفایی میزنینا ..من فقط چن نفرو دیدم چقد بالا اومدن .وگرنه پدرم صاحب یکی از این شرکتا نیس که حمایت کنم 😆😆