2777
2789
عنوان

باز شدن زودهنگام دهانه رحم

335 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من هفته 15 هستم قبلا هم سابقه یه سقط فراموش شده دارم و یه سقط تو اول 6 ماه بخاطر باز شدن زودهنگام دهانه رحم که سرکلاژ اورژانسی هم شدم و بازم دفع شد و بچه ام نموند الان رفتم سونو گفتن دوباره دهانه رحم کمی باز شده طول سرویکس 41. خیلی ناراحتم بچه ام سالمه واقعا این سومین بارداریم تو دوساله دکتر گفت 10 روز منتظر شو بچه اگه بخواد بیفته بیفته این حرفش منطقیه؟؟ منم الان دو روزه فقط برای دسشویی بلند میشم 

سرکلاژ نمیشه کنه؟ من هفته ۱۷سرکلاژشدم استراحت مطلق هم بودم

چرا ولی میگه قبل هفته 16 سرکلاژ ارزشی نداره والا دکترام دیگه هرکی یه تزی داره ما که شنیدیم بهترین زمان سرکلاژ بین 14 تا 16 هفته است حالا فردا یه دکتر دیگه میخوام برم بالاخره باز شده و تنها راهش سرکلاژ حتی اگه یه درصد امکان نجات بچه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تون به دنیا اومد؟؟ 

تو۳۹هفته سزارین شدم.من تاماه اخر کل روز دراز میکشیدم فقط چندبار چنددقیقه کوتاه نیمه میشستم خیییلی مراقبت کردم من...دکترم میگفت ب ۹ماه نمیرسه زودتر میاد ولی سپردم ب خدا خوبم استراحت کردم خداروشکر زود نیومد

حتما با یه دکتر دیگه مشورت کن و توکل کن ب خدا خودش داده خودش هم صحیح و سالم میرسونه دستت

یه 
تو۳۹هفته سزارین شدم.من تاماه اخر کل روز دراز میکشیدم فقط چندبار چنددقیقه کوتاه نیمه میشستم خیییلی مر ...

آمین عزیزم خوشحالم که نی نی تونو صحیح و سالم بغل گرفتین منم سپردم به خدا سری قبل نمیدونی چقد سختی کشیدم بچه مو گذاشتن تو جعبه دادن دست همسرم هم زایمان طبیعی کردم هم جفت نیومد نیم ساعت با واژنم ور رفتن هرچی وسیله بود کردن تو واژنم آخرشم مجبور شدن کورتاژ کنن الان دیگه تحمل یه سقط دیگه رو ندارم بچه سالم داره تکون میخوره خدا نکنه مجبور بشم بندازم  

آمین عزیزم خوشحالم که نی نی تونو صحیح و سالم بغل گرفتین منم سپردم به خدا سری قبل نمیدونی چقد سختی کش ...

ن بابا بندازم چیه 

فقط خاکشبرنخوراصلا...یه دکتر دیگه برو ببین چی میگه

تهرانی؟

یه 

اگه کسی تجربه ای داره بگه امکان داره با امید به خدا بچه ام برام بمونه امکان داره بیشتر ازین دیگه دهانه رحم باز نشه هرچند میدونم اگر خدا بخواهد هر چیز ناممکن ممکن میشود

اگه کسی تجربه ای داره بگه امکان داره با امید به خدا بچه ام برام بمونه امکان داره بیشتر ازین دیگه دها ...

عزيزم كوچولوت موند ان شالله؟ تايپيكتو خوندم آرزو كردم بچت تو بغلت باشه