2777
2789
عنوان

سلام دبیری یا حقوق ؟

119 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من علاقم به حقوق ولی شنیدم امتحان ورودی سخته و دبیری هم دبیری ادبیات و یا مشاور  که از طریق رشتل روانشناسی میشه علاقمه ولی الان نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ازمون اخری وکالت رو میدونی قبول میشی صد درصد حقوق

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍

حقوق راه زیادی داره برای رسیدن به وکالت ولی هم بهش برسی اعتبارات زیادی داری 

سلام یک دختر  دی ماهی 😄 همه میگن شوخ و مهربونم 😊😂راست هم میگن 😂عاشق پرسپولیس کنکوریم ان شالله میخوام فیزیوتراپی یا پزشکی قبول بشم😁😁در آینده هدف های بزرگی دارم 😍یه روز به اهدافم میرسم و به اونایی که گفتن نمیرسی نشون میدم که تونستم😊 برام دعا کنید فقط تا قبول بشم براتون اگه مقدوره صلوات بفرستید مرسی گلی هاااااااااا😌😌
حقوق راه زیادی داره برای رسیدن به وکالت ولی هم بهش برسی اعتبارات زیادی داری 

نمیدونم خیلی بهش علاقه دارم و اطرافیان میگند موفق میشی ولی ترسم زیاده🙁