2777
2789
عنوان

جاریم

290 بازدید | 12 پست

سلام . من یک ماه برادر شوهرم فوت کرده .  شهرستان زندگی میکردند . قبلاً جاریم تا شوهرش زنده بود با شوهرم زیاد حرف نمی‌زد اما از وقتی شوهرش مرده هر روز زنگ میزن به شوهر من هی میگه بچه ها گریه میکنند بیا ... وقتی من زنگ میزنم بهش گوشی بچه ها برمیدارند هی بهانه میارن مامان نیست بعد پنج دقیقه زنگ میزن به شوهرم و کلی حرف ....نظرتون چیه  چه رفتاری کنم شوهرم تو این یک ماه دوشب خونه اومده کلا .

🚨

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حساس نسو شاید منظوری مشتش نباشه خب اون بچه ها پدرشون رواز دست دادن عمو بهتر از هرکسی میتونه جای پدرروبراشون پرکنه تاوقتی که عادت کنن به شرایط زیاد حساس بشی ممکنه بقیه بدتر سواستفاده کنن واذیتت کنن باحرفا ورفتارشون

عزیزم حساس نسو شاید منظوری مشتش نباشه خب اون بچه ها پدرشون رواز دست دادن عمو بهتر از هرکسی میتونه جا ...

اخه همه خانواده خودش و خانواده شوهرم پیششون همسایه اند پدر شوهرم و کل فامیل