2777
2789

سلام من حدود ۱۲ روز پشت سرهم و هرروز حدود ۳_۴بار رابطه داشتم

گلاب به روتون خیلی عذر میخوام الان حدود یکی دو روزه که در پایان دفع ادرار یکم سوزش دارم و بعدشم احساس میکنم کامل مثانم تخلیه نشده درحالیکه یه حس الکی و غیرقابل کنترله☹کسی تجربه شو داشته؟طبیعیه یا نه 

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چندبار؟😳😳😳تا ۱۲روز؟؟؟😳😥

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

منم نامزدم همین مشکلو داشتم جیش کردنی میسوخت وخارش داشت و همش جیش داشتم درحالی که هیچی نبود تو جیشدونم خلاصه راهکار ی که انجام دادم خوب شدم یک اول برو پماد هیدروکورتیزون بخر و گوش پاک کن از پماد هیدرو بزن به گوشت پاک کن دراز بکش بعد اروم بزن جاهایی که اون تودمیسوزه یا درد داره دوم چند روز حدود سه ردز اینا رابطع نداشته باش تا خوب شی و اینکه موقع رابطع از ژل لوکابریت استفاده کن و سوم اینکه هیچوقت پوزیشنی که باعث اذیتت میشه انتخاب نکنید