میلانی74 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 234 عنوان جگر سفید و سیاه چرا نمیپزهههه؟ 502 بازدید | 12 پست اول تفت دادم بعد دو سه ساعته رو گاز با آب جوش و پیاز گذاشتم ولی نمیپزه چراااااشتباه دارم میپزم؟ اولین باره میخوام جغول بغول درست کنم 1400/10/05 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانومهربان عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5072 مادر من اول با نمک و پیاز آبپز میکرد بعد با پیاز فراوان تفت میداد،البته زمان پختش هم خیلی زیاده ،فک کنم مامانم صبح میذاشت برای شام محتاج نگاه خداوند
wisteria عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 7694 جگر سفید دیرپزه ، اول اب پز کن بعد سرخ کن، جگر سیاه سرخش کنی کافیه زیاد بپزی سفت میشه
nemidonamtobego عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 357 دوساعت کمه من ده صبح میذارم تا ساعت سه یا چهار خوب میپزه خیلی خوشمزه میشه عضو گروه تاپیک بامداد خمار وزن اولیه ۷۴ وزن فعلی ۶۷ ، وزن هدف ۵۵💪گروه زرد💛
1321 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 22716 پخته.بخوری میفهمی. اونجوری معلوم نمیشهجگرسیاه و همیشه آخر اضافه چون زود سفت میشه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
nemidonamtobego عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 357 دوساعت کمه من ده صبح میذارم تا ساعت سه یا چهار خوب میپزه خیلی خوشمزه میشه البته جگر سفید من میپزم عضو گروه تاپیک بامداد خمار وزن اولیه ۷۴ وزن فعلی ۶۷ ، وزن هدف ۵۵💪گروه زرد💛
میلانی74 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 234 جگر سفید دیرپزه ، اول اب پز کن بعد سرخ کن، جگر سیاه سرخش کنی کافیه زیاد بپزی سفت میشه چقدر دیر پز چند ساعت باید بپزه؟ سفید و سیاه با هم قاطی کردم و داره میپزه یعنی سیاها سفت میشه؟
میلانی74 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 234 پخته.بخوری میفهمی. اونجوری معلوم نمیشه جگرسیاه و همیشه آخر اضافه چون زود سفت میشه وای من سیاه هم قاطیش هست
1321 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 22716 وای من سیاه هم قاطیش هست خب دیگه عیبی نداره. فقط هر وقت خواستی درست کنی تیکه کوچیک کن خیلی بهتره.هرچی کوچیکتر خوشمزه تر.هر دوتا جگر اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میلانی74 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 234 خب دیگه عیبی نداره. فقط هر وقت خواستی درست کنی تیکه کوچیک کن خیلی بهتره.هرچی کوچیکتر خوشمزه تر.هر دو ... الان هم به تیکه های کوچیک تقسیم کردم اتفاقا از هر دو اندازه ی وقتی که جوجه کباب میخوایم درست کنیم زودتر باعث میشه بپزه؟ یه سوال الان جگر سیاه که میگین سفت میشه یعنی قابل خوردن نیست دیگه؟
1321 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 22716 الان هم به تیکه های کوچیک تقسیم کردم اتفاقا از هر دو اندازه ی وقتی که جوجه کباب میخوایم درست کنیم&nb ... اره هم زودتر میپزه هم خوشمزه میشه. مخصوصا به روغن که میفته عالی میشه.نه قابل خوردن هست اما یه خورده سفتر از جگر سفیدمیشه. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میلانی74 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 234 اره هم زودتر میپزه هم خوشمزه میشه. مخصوصا به روغن که میفته عالی میشه. نه قابل خوردن هست اما یه خورد ... واقعا ممنون از پاسخ گوییتون خیر ببینی عزیزم 🌹❤️
1321 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 22716 واقعا ممنون از پاسخ گوییتون خیر ببینی عزیزم 🌹❤️ خواهش میکنم گلم.نوش جونتون🙏❤ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم