2777
2789
عنوان

بوتاکس

87 بازدید | 4 پست

بچه ها میخوام برم بوتاکس کنم  ولی وقتی میام خونه نمیتونم صورتم بشورم یا حمام کنم چکار کنم بنظرتون صورتم تمیز بشه، بخاطر کرونا میگم آخه من همیشه از بیرون میام حمام میکردم الان نمیشه چیکار کنم راستی به نظرتون موقع تزریق باید ماسکم در بیارم یا میشه باشه، بیایید هدایتم کنید جیگرا 😄

من دو ماه قبل پیش دکتر نیلفروش زاده تزریق بوتاکس انجام دادم و واقعا از رعایت بهداشت و اهمیت دادن به کرونا توی کلینیکشون راضی بودم. سالن انتظار خیلی بزرگی دارن و بدو ورود بهت الکل و پاپوش پلاستیکی میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟ اگه میخوای بوتاکس کنی الان نزدیک روز مادر کلینیک ها و دکتر ها اف گذاشتن. دکتر مریم نوکنده دکتر من، توی پاسدارانه، تازه مطب زده و هم بخاطر روز مادر هم افتتاحیه تخفیف گذاشته رو لاین تزریق بوتاکس و تزریق فیلرش. هنوز اطلاع رسانی کلی نکردن میتونی زنگ بزنی بپرسی۰۹۰۵۴۷۹۸۳۱۰ یا از تو اینستاش پیدا کنی قیمت هارو