2777
2789
عنوان

بنظرتون حق بامنه یاهمسرم 🌹

466 بازدید | 40 پست

امروز عصر داشتیم صحبت میکردیم یهو وسط صحبت هام گفتم ۱۰۰ تومن مادرم پیشم مونده رفتی سرکار شماره کارتشو از آبجیم گرفتم بزن ب کارتش به خودش دستی دادم قبول نکرده یهو برگشت گفت خب قبول نکنه عزیزم‌ مگه ۱۰۰تومن چیه منم گفتم دلم برای پدرم میسوزه تازگیا بازنشست شده هرروز زانو درد داره یه عمر زحمت کشیده چرا باید مدام به زندگی منو خواهرامم برسه دیدم گفت اونا خونه و ماشین دارن چیزی ازشون کم نمیشه تو دلت برای خودمون بسوزه که هیچی نداریم اول زندگی مونه ... منم دیگه جوابشو ندادم الانم از سرکار برگشته باهام حرف نمیزنه جالبه 😂😐واقعا چیز بدی گفتم به اقا برخورده؟

نه توقع بیجا داره

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه .بزار خودشو چص‌ کنه 😂بالاخره چص‌کنش میسوزه 🤭😂ریلکس باش اصلا بحثو‌کش نده اصلا هم اشاره نکن . چیزی ه‌م گفت کوتاه جواب بده بره

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
خودمم همین حسو دارم بخاطر همین دلم نمیخاد برم منت کشی

خب بعد ی بار باهاش صحبت کن 

منت کشی نرو 

بهش بگو زندگی ما با پول خودمون باید بچرخه نه بفیه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
داماد کلا موجود بدرد نخوریه، هر کاری براش کنن باز طلبکاره. مثه شوهر بی چشم و روی خودم

پدر مادر دختر قرار نیس کاری برا داماد بکنن که بخاد پررو و طلبکار بشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خوب گفتی، اصلا حرف بدی نزدی، بگو تو هم میخوای دلت برا زندگیمون بسوزه از جیب مامان بابای خودت بسوزه ن ...

بخدا اونا هزارتمن برامون خرج نکردن یه دو تمنی هم دادن به عنوان قرض دادن تا قرون اخرشو پس گرفتن