2777
2789

تاحالا شده یه حاجت سنگینی داشته باشین با یه چله یا دعا یا نذر حاجت رواشده باشین؟؟اگه اره بگین چ نذری یا چله ای بوده؟؟؟حالم خیلییی بده 😢❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من ۷ میلیون بار سوره توحید رو خوندم حاجتم روا شد اما پدرم در اومد

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
در چ فاصله زمانی ای؟چ مدتی!؟

ولا اون موقع ۱۸ سالم بود تو ۲ روز خوندم البته اون موقع گوشی نداشتم واسه همین وقتم آزاد بود خدایی انقدری فکم درد میگرفت از اتاق می اومدم بیرون حال حرف زدن نداشتم

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!

چله ی زیارت عاشورا به روش حق شناس 

دعای مقاتل بن سلیمان هم خیلی خوب حاجت میده 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ناز نفست چند روزه خوندی.ازاین به بعدزیارت عاشورابخون یانمازشب

تو ۲ روز میخوندم شبا هم قهوه پشت قهوه چون مشکلم بزرگ بود بی خوابی شده بودم قهوه هم مصرف میکردم در طول روز شاید فقط۳ ساعت میتونستم بخوابم 

ولا اون موقع ۱۸ سالم بود تو ۲ روز خوندم البته اون موقع گوشی نداشتم واسه همین وقتم آزاد بود خدایی انق ...

ای جان🙁😂اما ب نظرم ارزشش رو داشت چون حاج رواشدی😍

ای جان🙁😂اما ب نظرم ارزشش رو داشت چون حاج رواشدی😍

آره عزیزم امیدوارم شما هم حاجت روا بشی  

یعدچندروز حاجت رواشدی؟؟؟

ب چهار روز نرسید. ممنون بابت پیشنهادت حتما این سری امتحانش میکنم