یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
از بنگاه زنگ بزنه بگه مستاجر رفته بیان کلید خونه رو بگیرین من دیگه تحمل اینجا رو ندارم سرو صدا و رفت وامد همسایه ها روانیم کرده ما خونه ویلایی اجاره کردیم بخاطر اینکه تو اپارتمان دارم خفه میشم عصبی شدم از سرو صدای همسایه ها . خدایا چرا روزها دیر میگذره خسته شدم الکی به خودم امیدواری میدم اما زمان دیر میگذره غذا نمیخورم و خوابم خراب شده استرس دارم خدا کنه اینهمه استرس و اعصاب خوردی نتیجه خوبی داشته باشه خدا کنه زندگی تو ویلایی بهم خوش بگذره خسته شدم سالها تو اپارتمان با سروصدای همسایه ها روانی شدم دیگه طاقت ندارم دوست دارم همین الان بریم از بس حساس شدم میرم گدشه اتاق تا صدای همسایه ها رو نشنوم حتی صدای رفت وامدشون روانیم میکنه خیلی حساس شدم این دوسال کرونا از بس خونه موندیم روانی شدم کاش زودتر جمعه بشه من خسته شدم کاش زنگ برنن بگن زودتر بریم تا جمعه میمیرم و زنده میشم هم استرس هم اعصاب خوردی داغونم کرده خدایا کمکم کن
واای عزیزم این همه استرس چرااا حالا تو موقعی که خونه جدیدتون آماده بشه سعی کن بشینی پای تلوزیون تا ...
نمیدونم چرا اینقدر استرس دارم. یکماهه دارم وسایلمونو جمع میکنم یعنی هنوز هیچی معلوم نبود من شروع کردم به جمع کردن وسایل همه رو جمع کردم به این امید که زودتر بریم جمعه قبل باید مستاجر خونه رو خالی میکرد میگه هنوز خونه پیدا نکردم تا دوشنبه یعنی فردا میگه حتما خالی میکنم نمیدونم راست یا دروغ خدا کنه فردا جمع کنه بره بنگاه گفته وقتی رفت سریع رنگ میزنم قراردادمون همین جمعه است خدا کنه مشکلی پیش نیاد زودتر بریم نمیدونم دست خودم نیست عصبی شدم تو اپارتمان همش استرس و نگرانی دارم
از بنگاه زنگ بزنه بگه مستاجر رفته بیان کلید خونه رو بگیرین من دیگه تحمل اینجا رو ندارم سرو صدا ...
منم تو اپارتمان با صدا مریض شدم
خونه ویلایی اومدیم اینجام سر صداس شبا همسایه میکوبه به دیوار از شانس بد من
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
😭😭😭الان هم خوبیم بد نیستیم یه مشکلی پیش اومد تمام زندگیمونو درگیر کرده
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛