مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 عنوان سلام من لک دارم رو کمر و شونهام نوره بزنم خوبه مورو زبر و پرپشت نمیکنه ؟ 70 بازدید | 6 پست یکدفعه پشتم شبیه مردا نشه😐ی نفر راهنمایم کردنوره حنا قاطی کنم بزنم رو لکامن پشت مو نداره پرز هستش بزنم مو زیاد سیاه نمیشه چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕 1400/10/05 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 لک ها جدیدا بوجود اومدن؟ بعضیا اره من جوش میزنه کمر شونه هام دست نزدم واس خودشون از بین رفتن لک شدن🥲 چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
sn77 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 2055 بعضیا اره من جوش میزنه کمر شونه هام دست نزدم واس خودشون از بین رفتن لک شدن🥲 استارتر منم شنیدم نوره و حنا با چ نسبتی مخلوط کنی چقد بمونه صورت هم میشه؟ برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 استارتر منم شنیدم نوره و حنا با چ نسبتی مخلوط کنی چقد بمونه صورت هم میشه؟ بستگی ب اندازه داره مثلا سه تا قلشق حنا همونقدر نوره چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
نارنگی_یافا عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 857 بعضیا اره من جوش میزنه کمر شونه هام دست نزدم واس خودشون از بین رفتن لک شدن🥲 اخه یسریشون قارچ هستن.ولی اکه بخاطر جوش بوجود اومدن فرق داره.مشکل کبد داری یا تبعت خیلی گرمه که جوش میزنی.بنظرم برو دکتر راه حل درست پیدا کن.مال من قارچ بود پماد داد استفاده کردم خوب شد
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 اخه یسریشون قارچ هستن. ولی اکه بخاطر جوش بوجود اومدن فرق داره. مشکل کبد داری یا تبعت خیلی گرمه که ... قارچ نیست دکتر رفتم گفت جوش چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕