2777
2789
عنوان

چی بخورم بعد پانکچر یا تخمک کشی

39090 بازدید | 12 پست

بعد از عمل پانکچر سوپ بخوریم یا غذاهای خشک؟؟؟؟؟

چکار کنیم که درد عمل کمتر بشه و تخمدان ها به زمان قبل عمل برگردن و ریکاوری بشن؟؟؟؟ی

استراحت نسبی یااستراحت مطلق؟؟؟؟

چند روز بعد عمل به زندگی معمولی میشه برگشت؟؟؟

و اینکه اگر تجربیات دیگه ای هم دارید لطفاً راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میتونی دوغ شور و مایعات و سوپ بخور .....تا یه هفته درد داری ....استراحت نسبی انحام بده و سعی کن تا دسشویی میری زیاد به خودت اب نریزی ک رحم و تخمدانت اب نکشه و دردش بیشتر بشه ....مواظبم باش یبوست یا اسهال  نگیری 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
یعنی اسهال بشی ضرر داره؟؟؟ سوپ بخورم تخمدان ها اب نمیگیره

ضرر نداره ولی چون همش میری دسشویی و ب خودت اب میریزی زیر دلت دردمیگیره ....چشمت روزبد نبینه من شوهرم ازبس گل محمدی ریخته بود توی دوغ ها اسهال شدم از درد مردم و زنده شدم بااینکه قبلش انقدر درد نداشتم 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ضرر نداره ولی چون همش میری دسشویی و ب خودت اب میریزی زیر دلت دردمیگیره ....چشمت روزبد نبینه من شوهرم ...

میگم، این عمل پانکچر روی تخمدان ها اثر نمیزاره؟؟؟ یعنی تخمدان ها رو ضربه بزنه که دیگه کار نکنه منظورمه

میگم، این عمل پانکچر روی تخمدان ها اثر نمیزاره؟؟؟ یعنی تخمدان ها رو ضربه بزنه که دیگه کار نکنه منظور ...

چرا عزیزم بالاخره تخمدان ها از چرخه طبیعی خودشون خارج شدن و چندبرابر مواقع عادی تلاش و تحریک شدن هربار مصرف داروهای تحریک تخمدان باعث میشه ذخیره کم بشه ولی خودتخمدان اسیب خاصی نمیبینه مگه اینکه بعد عمل استرلیزه نشه و عفونت کنه ....

چیکار کنم یبوست نگیرم؟

گل محمدی بریز تو دوغ و بخور ....هم گرمه و ازسردی دوغ کم میکنه هم نمیذاره یبوست بگیری ...

گل محمدی بریز تو دوغ و بخور ....هم گرمه و ازسردی دوغ کم میکنه هم نمیذاره یبوست بگیری ...

میدونید چرا گفتن تخمک منو فریز کردن؟من تخمک زیاد نداشتم الانم درد جزیی دارم فکر نمیکنم مشکلی از من بوده که فریز کردن..و اینکه یعنی تو این چند روز نمیخوان انتقال بدن که فریز کردن؟

تا میتونی دوغ شور و مایعات و سوپ بخور .....تا یه هفته درد داری ....استراحت نسبی انحام بده و سعی کن ت ...

سلام منم جهار روزه پلنکچر کردم الان دو روزه زیر شکمم سنگین شده درد میکنه خمش موقعی ک ادرار هم جمع میشه بدتر درد میکنه میرم خالی میکنم باز بهتر میشم اما کلا زیر شکمم درد میکنه دست میزنم فشار میدم درد داره یکم کلا هم درد میکنه امگار سنگ بسته باشی زیر شکمم از چیه میترسم