2777
2789
عنوان

انتقام از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 19 پست

عزیزم ربطی به این نداره شما کار بدی کردی یا هرچی که همسرت اینجوری بی توجهی میکنه همه مردها گاهی حوصله ندارن و دوس دارن تنها باشن مدتی حالا بشین باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه با حرص درآوردن هیچی درست نمیکنه اونم بدتر لج میکنه 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
عزیزم ربطی به این نداره شما کار بدی کردی یا هرچی که همسرت اینجوری بی توجهی میکنه همه مردها گاهی حوصل ...

اخه نگاه با من حدصله نداره اشکال نداره ولی وقتی با بقیه میگه و میخنده ولی وقتی ب من میرسه بُق میکنه بازم ب بی حوصلگی‌ش مرتبطع؟

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نگاه با من حدصله نداره اشکال نداره ولی وقتی با بقیه میگه و میخنده ولی وقتی ب من میرسه بُق میکنه ...

پس لازمه حتما باهاش حرف بزنی شاید دلیلی داره 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
پس لازمه حتما باهاش حرف بزنی شاید دلیلی داره 

خیلی حرف زدم خیلی هاااا

ولی بریدم دیگه

منتظرم خودش پیام بده تا همه چیو بهش بگم 

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/