2777
2789
عنوان

باردارم بیلی روبین خونم بالاست

1379 بازدید | 7 پست

خانما من ۲۷ هفته باردارم.چند روز پیش خارش شدید بدن داشتم و رنگ ادرارم تیره و بی اشتها بودم.شک کردن به کلستاز .حالا رفتم ازمایش دادم بیلی روبین خونم بالاس .کسی بوده بیلی روبین خونش بالا باشه توی بارداری؟

کلا خانم های باردار چون جنین از طریق جفت مواد زاید رو وارد خون مادر میکنن کمی بیلی روبین بالا دارن ولی خوب حتما با پزشک مشورت کنید از یه حدی بالاتر خطرناکه

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که مال زردی بچه هاست؟

اره ولی من ازمایش خودم اینجوریه.اوایل بارداری هم بالا بود ولی چون سونو کبد و طحال و صفرام خوب بود و ازمایشای مکملشم خوب بود گفتن مشکلی نداره 

سلام  بیلی روبین منم بالاست هفته 24 هستم  شما برای درمان چکار کردین ممنون میشم راهنمای ...

سلام منم توازمایشم بیلی روبین بالاس یه مقدار 

شما چیکارکردین؟اصلا چیه؟درمان خاصی داره؟دکترتون چی گفتن من هنوز نشون دکترم ندادم نگرانم