2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن تو این چند سال ۴ دفعه بیشتر ندیدمش اصلا رابطه نداریم نمیدونم چرا اینقدر ازم بد گفته بود

اینا همین جاریایی هستن میان اینجا بد میگن از جاری وخواهر شوهر ومادرشوهر 🤣🤣🤣🤣حالا چقد فحش خورده بودی توسط نی نی سایتیا

باور کن تو این چند سال ۴ دفعه بیشتر ندیدمش اصلا رابطه نداریم نمیدونم چرا اینقدر ازم بد گفته بود

اصلا جاری ساخته شده برا حسادت خداشاهده ی جاری دارم هر وقت میرم شهرمون یجوری نگام میکنه از چشماش میترسم جلوبقیه خوبه اما تا تنهاییم  یبار خواهرم میگفت این چشه چرا اینجوریه درصورتی ک انگشت شمار همو دیدیم

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

یه تاپیکی مثل استارتر زده بود تو آلبوم وقیح عکس خودمو دیدم نوشته بود جاری کاربر فلان بعد اومدم تاپیک ...

چقدر جالب ، 

بدتر خودش ضایع شده بوده ،    ب روشم آوردی؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اینا همین جاریایی هستن میان اینجا بد میگن از جاری وخواهر شوهر ومادرشوهر 🤣🤣🤣🤣حالا چقد فحش خورده ب ...

اوووو زیاد ولی بعضیام طرفمو گرفته بودن آخه بگو سن من کار من بچه دار نشدن من به تو چه مگه من کاریت دارم یا حتی تو خونت میام