چجوری درست کنم خوشمزه تر بشه؟ سبزی هم میخواد ؟ اگه میخواد چجور سبزی ای؟اسم سبزیاشو بگین لطفا🙏🌹❤
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
بعضیا عدس میپزن براش بعضیا ماش بعضیام همین طوری در هرصورت خوشمزه س
ممنون با آب قلم بهتر نیس بزاریم؟
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ترخینه رو از۶ ساعت قبل خیس کن تو آب روز بعد بزار رو شعله کم و بزار بپزه کمی زردچوبه بریز پیا ...
مرسی عزیزم مرزه هم خوشمزس خشکشو دارم حتما امتحان میکمم🤩
اصلش اونی بود که گفتم آب قلم و عدس و ماش هم نمیخواد ساده ساده عالی میشه
اره خدایی خیلی خوشمزس طعامی است از اَطعمه ی بهشتی! عاشقشم🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
نپختم نمیدونم من معمولا میزارم خیس بخوره بعد با زردچوبه و پیاز داغ بار میزارم عدس و ماش هم گا ...
ترخینه شو خودم درست کردم با بلغور گندم و ماست ترش و ادویه و پونه.... اخه تو شهر ما پیدا نمیشه واسه استان لرستانه فکر کنم؟ توی مشهد کسی نمیدونه آش ترخینه چیه مگه دوست یا اقوان اون سمتا داشته باشن
مادرشوهر دختر خاله ام لر هستن و اولین بار خونه ی دختر خاله ام خوردم اونم مادرشوهرش براش ترخینه اورده بود، برای همین فکر کردم برای استان لرستان باشه😊
با آب قلم که فوق العاده است سبزی هم حتماسبزی آش بریز توش ما سیرابی هم میریزیم یا با قلم یا با سیرابی درست میکنیم که عالیه البته حبوباتش فقط لوبیا و نخود و یه کوچولو عدس میریزیم