واقعیتش توی طب سنتی غذای شب قبل برای نهار یا روز بعد جایگاهی نداره اما درکل فقط یک بار دلیلش هم اینه رطوبت غذا ازبین میره و باعث خلط سودا میشه
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهش میکنم ببخشیدا که گفتم ما طب سنتیا نمیتونیم ساکت بشینیم 😅
نه قداتشم این چه حرفیه ولی بخدا مجبورم چون شوهرم هر روز باید براش غذا بفرستم سر کارش خودمم یازده از خواب بیدار میشم حوصلم نمیگیره صبحونه نهارو یکی میکنم
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
نه قداتشم این چه حرفیه ولی بخدا مجبورم چون شوهرم هر روز باید براش غذا بفرستم سر کارش خودمم یازده از ...
نکن گلم برات ضرر داره عوارضشم نوشتم مخصوصا صبحانه ونهار رویکی کردن حداقل صبحانه بخور دیگه خودت ازاون غذا نخور مردا میرن سرکار خلط سوخته وخام رو توی بدنشون میسوزونن اما خانما اکثرا تو منزل هستن زودترم شکسته وپیر میشیم مراقب خودت باش
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
دخترم سودا داره همش سردرد و پادرد باید چیکار کنم خوب بشه
ازکجا میدونی سردردش از سوداست؟ شاید کم خونی داره
علائم سودا رو میدونی؟ یعنی متخصص مزاجش رو تشخیص داده؟