2777
2789
عنوان

دخترم خیلی احساساتیه

574 بازدید | 33 پست

تقریبا ده روزی هست که سر کار میرم کارم یک شیفته دخترم ۷ سالشه دیشب بغض کرده بود با بغض ازم خواهش میکرد نرم سر کار میگفتم پولدار میشم همه چی برات میخرم میگفت هیچی نمیخوام فقط دوس دارم از خواب بیدار میشم تو رو ببینم

وقتایی که سر کار میرم با داداشش دوتایی پیش همسرم می‌مونن 

نمیدونم واقعا چیکار کنم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي نتوني نيازشون رو برطرف كني حيلي ضربه روحي بدتريه و قطعا بعد كه بزرگتر بشن ميكن و توي روت ميزنن

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

اگه شرایط کاری همسرت خوبه بشین توخونه به بچت برس یه روزی بزرگ می شه ومی ره واین روزها برات حسرت می شه

من بودم اگه شوهرم درآمدش خوب بود دیگه نمی رفتم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
اگه شرایط کاری همسرت خوبه بشین توخونه به بچت برس یه روزی بزرگ می شه ومی ره واین روزها برات حسرت می ش ...

اره ولي قطعا نيست كه ميره 

الان درامد هيچكس خوب نيست خانوم 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
واقعا موندم قید کار کردن رو بزنم یا چیکار کنم

منم وقتی بچه بودم خیلی برام سخت بود دوست داشتم مامانم پیشم باشه ولی بزرگ تر که شدم متوجه شدم به صلاحم بوده و خب نیاز بوده ک کار کنه . حالا دخترتونم چند وقت دیگه میره مدرسه یا اگه نمیره ببرینش کلاسی چیزی تا کم تر حس کنه . بزرگ تر ک بشه متوجه میشه

پیش غریبه که نیست باباشونه اونم یه چند روز دیگه عادت میکنه.مامان من به خاطر ما کارش ول کرد معلم حق التدریس بود اگه ول نمیکرد رسمی میشد و تا الانم باز نشست شده بود هم خودش پشیمون شد هم ما بزرگ شدیم بهش گفتیم اشتباه کردی