2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام با این تفاوت که مجردم😥

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

همه چی بستگی به خودت داره 

منابع هم 

ریاضی  خیلی سبز یا مهروماه 

فیزیک چهارجلدی خیلی سبز یا میکرو نقره ای 

زیست خیلی سبز 

شیمی خیلی سبز ( مبتکرانم خوبه ولی خیلی حجمش زیاده ) 

زبان خیلی سبز یا آی کیو یا مبتکران

عربی خیلی سبز 

ادبیات موضوعی الگو یا هفت خان ( اگه درس به درس خواستی جامع خیلی سبز ) 

دینی میکرو نقره ای یا سفیر خرد

ریاضی جامع خیلی سبز یا میکرو‌گاج

فیزیک خیلی سبز 

شیمی‌ موج ازمون یا خیلی سبز

زیست خیلی سبز

ادبیات موضوعی های هفت خوان

دینی سفیر خرد

عربی جامع خیلی سبز

زبان مبتکران

و‌کتاب نترسیم از متن برای ریدینگ و کلوزتست زبان

🙏🏻

موفق باشی

مرسی توام همینطور

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛