اصلا حاضر نیست بیاد تو دسشویی حتی توحموم یا حیاتم نمیاد براش قصری هم گرفتم جیش نمیکنه از شب ساعت ۱ که میخوابه تا ۱۲ ظهر خوابه یه قطره جیش رو شلوارش نمیکنه ولی کقتی صبح میبرم اصلا جیش نمیکنه خودشو نگه میداره تا وقتی اومدیم توخونه درجا جیش میکنه رو فرش شده حتی نیم ساعتم تو دسشویی بودیم ولی فایده نداره🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااااي خيلي سخته چن سالشه؟دختر منم اولش خوب بود از تولد دوسالگيش شروع كردم ولي الان سه ماهه ميگذره ديگ نمياد بريم دسشويي وقتي جيش ميكنه خبر ميده با جيغ وداد ميبرمش ولي نميكنه مياد بيرون،اعصاب خيلي خورده
اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
دختر من سه سالش تموم میشه میره توی چهار سال شب قبل خواب پوشکش میکنم صبح همه جاش خیسه میبرم دستشویی جیش نمیکنه خرابکاری نمیکنه میارمش گند میزنه تو شلوارش دیوانم کرده به نظرتون مشکلی داره😢
چند ماهشه رنگ انگشتی بگیر ببر تو دستشویی بگو هربار اینجا جیش کنی میتونی بازی کنی من ای ...
اینکارم کردم ولی فایده نداشت یه بار دقیقا یه ساعت صبح تو حموم نقاشی کشید ولی اصلا جیش نکرد تا اومدیم بیرون مهلت نداد پوشک کنم درجا جیش کرد انگار فقط میخواد توخونه جیش کنه
گرفتم اونم فایده نداره 🥲هرکاری میکنم همکاری نمیکنه گفتم شاید کسی بوده مشکل منو داشته به خدا اصلا بحث پول پوشک نیست فقط دوس دارم از پوشک بگیرم اینطور پیش بره تا ۳ سال باید پوشکش کنم