2777
2789
عنوان

بیاین ازین روزای سختم بگم براتون

165 بازدید | 14 پست

یکساله ازشوهرم جدازندگی میکنم من خونه مادرمم باپسرم یکسال ونیم هست...گاهی خرجی میده بهمون.چون کتکاری میکرد دیگه نرفتن باهاش زیر یه سقف...الان هم ترم یک دانشگاهم درس میخونم بااینکه بابچه سخته ولی دارم تحمل میکنم مادرمم کمکم میکنه هم مالی هم چیزای دیگه...همش توخونه درگیر کلاس انلاین وکتاب وکارای بچه...از خستگی اعصابم ضعیف شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم فوت کرده فقط مادرم هست اونم مهربونه خوبه

قدرشو بدون زیاد من با این ک غریبم با اینکه خانوادم از مشگلاتم خبر دارن وقتی برا یه هفته مهمون میرم خونشون با چشم گریون برمیگردم جوری ک به این زندگیم راضی میشم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
قدرشو بدون زیاد من با این ک غریبم با اینکه خانوادم از مشگلاتم خبر دارن وقتی برا یه هفته مهمون میرم خ ...

ناامید نباش عزیزم خودت به خودت کمک کن تا اوضاعت خوب بشه یا کارکن یادرس بخون تا شرایط مالیت خوب شد اگه نتونستی زندگی کنی جداشو

ناامید نباش عزیزم خودت به خودت کمک کن تا اوضاعت خوب بشه یا کارکن یادرس بخون تا شرایط مالیت خوب شد اگ ...

شوهرم نمیزاره کار کنم

یه مهارت یاهنر یادبگیر توخونه انجام بده درامد کسب کن مثل میناکاری یا قالیچه دستباف یا چیزای دیگه&nbs ...

ارایشگری بلدم لیسانس حقوق هم دارم اما دیگه حوصلم نمیکشه برم چیز دیگه ای یاد بگیرم