سلام خانما من قصد دارم دندونم رو ارتودنسی کنم بچه ۱۱ ماهه هم دارم به نظرتون خیلی برام سخت میشه با وجود بچه؟ منظورم اینه تا چند روز درد دارم .. بعد این که از این که ارتودنسی انجام دادین راضی هستین؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و اینکه هر ماه باید بری اینا رو سفت تر کنی تا کم کم کم کم جمع بشن ینی هرماه درد کمیداری
دردش مثل اینه که دندونات شل بشن
دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋 راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
من25سال پیش ارتودنسی کردم که درد داشتم ولی این چندسال هرکی ارتودنسی کرده از دردش شکایتی نداشته.در ثانی مگه چقدر درد داره که مانع بچه داریت بشه؟!نهایتش ممکنه چندروز فکت درد کنه