2777
2789
عنوان

خونریزی قاعدگی شدیدد

155 بازدید | 9 پست

سلام خونریزی شدید داشتید چتون بود؟؟؟

هرکی از من ناراضيه از ايران بزاره بره  ميگن هرچی خاکي تر دلنشين تر یک عدد خاکی هستم درحد دست انداز🌹لامبورگيني کجايي دقيقا کجایی ؟؟

همیشه دارم من

چکاب شدم مشکلی نیست

سیکلم همینجوره و تا ۱۲،۱۳ روز گرفتار لکه بینی هستیم

روزهای اول پریودیم خونریزیم وحشتناک شدیده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

همیشه دارم من چکاب شدم مشکلی نیست سیکلم همینجوره و تا ۱۲،۱۳ روز گرفتار لکه بینی هستیم روزهای اول ...

طبیعی ؟من دارم از دس میرم همینجوریم حالم خش نی

هرکی از من ناراضيه از ايران بزاره بره  ميگن هرچی خاکي تر دلنشين تر یک عدد خاکی هستم درحد دست انداز🌹لامبورگيني کجايي دقيقا کجایی ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی من دارم از دس میرم همینجوریم بزور سرمام قبل پری

فیبروم ندارین؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
فیبروم ندارین؟

ن چ دردم شده دیگه نمیدونم

طبیعی ؟من دارم از دس میرم همینجوریم حالم خش نی

اولین باره برا شما؟

من عدات دارم چند ساله اینجوریم

قرص مفنامیک بخور کمتر میشه،شب هم قرص آهن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من همیشه پریودم ۹ تا ۱۰ روز طول میکشه. دکترها بهم گفتن مشکلی نیست

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
اولین باره برا شما؟ من عدات دارم چند ساله اینجوریم قرص مفنامیک بخور کمتر میشه،شب هم قرص آهن

ن 

من همیشه پریودم ۹ تا ۱۰ روز طول میکشه. دکترها بهم گفتن مشکلی نیست

ن طول نمیکشه حجم خون ریزیه زیاده

ن طول نمیکشه حجم خون ریزیه زیاده

آره، روز دوم که هر یک ساعت پد رو عوض میکنم وگرنه خون همه جا رو میگیره

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم