2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم میخوام گرمتر باشه چون من گرم مزاجم و اون اینقدر کار میکنه صب میره شب میاد نه من حال دارم نه اون و مثل خواهر برادر شدیم یه ماه یه بارم رابطه نداریم پنج ساله ازدواج کردم

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
اره عزیزم میخوام گرمتر باشه چون من گرم مزاجم و اون اینقدر کار میکنه صب میره شب میاد نه من حال دارم ن ...

خب حق داره عزیزدلم شوهرمن بشدت گرم مزاجه ولی گاهی اینقد مشغله فکری وکاری داره تا ده روزم کاری نمیکنه.

خب حق داره عزیزدلم شوهرمن بشدت گرم مزاجه ولی گاهی اینقد مشغله فکری وکاری داره تا ده روزم کاری نمیکنه ...

بیچاره فقط شبا تو خواب که ارامش داره میاد بغلم میکنه

میگه اصلا حوصله این چیزارو ندارم الان وضعیت مالی یجوری شده که مردا رم زن کرده خخخ😜😜😜

بیچاره فقط شبا تو خواب که ارامش داره میاد بغلم میکنه

سعی کن درکش کنی وکنارش باشی حتما خیلی تحت فشاره.منم همسرم فاصله محل کارش تا خونه سه ساعته ۵صبح میره۱۰شب میاد خونه اونقدری خسته اس که گاهی شام نخورده خوابش میبره منم سعی میکنم هرشب کل بدنشو ماساژ بدم وحسابی بهش برسم اصلا غر نمیزنم که چرا اینقد زود میخوابی چون بخاطر زندگیمون داره اینقد فداکاری میکنه منم باید پشتش باشم دیگه

سعی کن درکش کنی وکنارش باشی حتما خیلی تحت فشاره.منم همسرم فاصله محل کارش تا خونه سه ساعته ۵صبح میره۱ ...

عشقم درسته والا منم الان در حال ماساژم 🥺فقط ادم میترسه بیرون سمت زن دیگه ای بره چون تو خونه تامین نمیشه موندم چی کار کنم

خب درحال ماساژ دادنت خودت کم کم شروع کن مطمئن باش بدش نمیاد    

نه من اونو ماساژ میدم تا بخوابه خخخخخخ عصبی میشه میگه حال ندارم🙁