2777
2789

استفراغ

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

من بعد دو ماه اقدام سومین ماه باردار بودم البته قبلش کیست داشتم و دو دوره حدود ۶ماه تحت درمان بودم و دارو مصرف میکردم

علائمم هم سینه درد و تهوع خفیف و تیر کشیدن واژن و زیر دل اونم خیلی شدید و به فاصله کم بود که چند روز قبل از موعودم هم بی بی چکم مثبت شد

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکرر ادرار_حالات پریودی_داغ شدن بدن_خستگی و کسلی و خوابالودگی_حالت تهوع_از همون ماه اول اقدام 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
عزیزم دل دردها تا کی ادامه داره؟ من ۵ هفته ام و دل درد دارم خطرناکه؟

منم ۵ هفته بودم به دکتر گفتم که دلم مدام تیر میکشه بهم شیاف پروژسترون داد مصرف کردم و خوب شدم

احساس تهوع دقیقا چند وقت بعد از تأخیری به وجود میاد

اتفاقا من اون ماه اصلا تو فاز بارداری نبودم ولی اقدام هامون منظم بود از حدودا ۱۰ روز  مونده به پریودیم تهوع خفیف و مداوم داشتم