2777
2789

سلام امروزروز موعدم بودپری نشدم فقط کمی کمرم دردمیکنه الان بی بی بزنم نشون میده یابزارم چن روزبگذره

والایکی قبل موعدش نشون میده یکی چن روز بعدموعدم نشون نمیده توبزن ببین چی میشه..

من ۷۸ روز قبل موعدم زدم منفیه هنوزب موعدم نرسیدم😁

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زوده بی بی چک چند روز از موعد بگذره نشون میده،ولی آزمایش خون ۱۰روز بعداز لقاح معلوم میکنه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

من ۵روز ب موعد زدم منفی حتی هاله هم ننداخت

به روز تاخیر زدم منفی

ازمایشم دادم منفی

۵روز تاخیر دارم انگار هنو امید دارم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
مادرشوهرم هرروزتیکه میندازه میگ بس حامله نمیشی الکی میگم شوهرم نمیخوادچیکارکنم خسته شدم خداکنه این م ...

چقد ب اطرافیانتون رو میدین ۲سالونیمه اقدامم نشده تا حالا کسی اسم بچه هم پیشم نیاورده ولی چرا دروغ از بچه ک حرف میاد از استرس هول میشم حرفامو قاطی میکنم انگاری میترسم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟