2777
2789

خاله م تو تمام مناسبتا شرت میداد 

داییم جوراب 😒😒😒😒عیدی .تولد هرچیییی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین هدیم ۲۰۶از همسر و بدترین هدیمم پارچ و سینی دست دوم از مادرشوهر و خواهرشوهر هدیه خونه نو🤭

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

هدیه ی خوب خیلی گرفتم . چه از لحاظ مالی چه معنوی

بدترین هم از یکی از بستگان یه روسری پیرزنی و زشت که احتمالا سوغات کربلایی چیزی بود روی دستش مونده بوده 😁 بعنوان پاگشا .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

هدیه رو دوست دارم کلا . هر کی هر چیزی بیاره واسم ارزشمنده

فقط یه بار بهم برخورد و از هدیه ناراحت شدم. خواهر شوهرم اومد سه روز خونمون موند روز آخر که میخواست بره یه شال سر خیابونی بهم داد. یعنی شوهرم که اصلا جنس پارچه رو تشخیص نمی‌ده برگشت گفت این لنگ رو گذاشت روز آخر که مطمئن شد  خوب ازش پذیرایی کردی بهت دادا 

پاگگشا روسری داد😶اونم روسری رو دستش مونده

بله 😂😂 خودمم شوکه شدم .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍