خب بعد از یک سال استفاده از کاپ قاعدگی میخوام مزایا و معایبش را بگم.
ببینید کاپ قاعدگی انواع مختلفی داره و من از لیوا کاپ سایز کوچک استفاده میکنم که قیمتش از انواع دیگه ارزون تره و میتونید از دیجی کالا سفارش بدید.کاپ قاعدگی را میتونید تا ده سال استفاده کنید.
مزایا:
۱)راحتی خیلی زیاد به طوری که از وقتی درد پریود قطع میشه آدم کلا فراموش میکنه پریوده دیگه خبری از سوزش و خارش و نوار بهداشتی نیست_۲) کاهش عفونت ها: چونکه خون روی نوار بهداشتی مونده نمیشه و بو نمیگیره دیگه محل رشد باکتری نمیشه و من توی این یک سال که گذشت اصلا خارش و عفونت نگرفتم_۳) به صرفه است: با اینکه خودش گرونه حدود ۲۷۰ تومنه اما از نوار بهداشتی به صرفه تره میتونی تا ۱۰ سال استفاده کنی _۴) امکان ورزش و رقص و شنا و... در دوران پریود: چون کاملا جلوی خونریزی را میگیره دیگه حتی میتونید استخر هم برید کوه شنا هرکاری میتونید بکنید_۵) محیط زیست و زباله: از تولید زباله جلوگیری میشه و دیگه با سطل پر دستشویی خداحافظی کنید۶) راحتی در هنگام مهمانی و مسافرت: دیگه هی نباید قاچاقی با خودتون نوار ببرید دستشویی.
معایب:
۱) دفعات اول خیلی سخته گذاشتن و در آوردنش و برای من دفعات اول درد هم داشت اما قلقش که دستم اومد دیگه درد نداشت ۲) اگر خوب جا نیفته ممکنه از کنارش نشتی بده و باید مطمئن بشین که خوب جا افتاده و برای این کار من بعد از گذاشتن کاپ با یه دستمال چک میکنم ۳) اولا تا دستتون بیاد یکم کثیف کاری داری اما وقتی یاد بگیری حتی دستت یک قطره هم خونی نمیشه. در کل خیلی خوبه بخرید واقعا همیشه به همه خانم ها میگم بخرید واقعا تاثیرش خیلی زیاده تو زندگی برای خانم های شاغل که بهترین چیزه