2777
2789

من 11 ماه اقدامم این ماه دارو خوردم و روز 12 پری دکتر گفت اقدام کن روز 13 بری سونو واژینال.بهم گفت 6تا فولیکول دارم و مابقی ریز هستن سایز 15 /16/17/18/18/20 دکترم 2تا امپول hcgداد باهم زدم و اقدام کردم برای بارداری الان 17 پری هستم از کجا بفهمم لقاح گرفته؟

چ فولیکول های خوبی داشتی ماشاالله 

چقدر عجله داری 

به این سرعت نشون نمیده 

صبر داشته باش خواهر 

توکل کن به خدا 

استرس دور کن و بهش فکر نکن تا روز ها زودتر بگذره

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از امپول سردرد خیلی بدی گرفتم ولی 30 ساعت بعد از امپول احساس درد زیر دلم مخصوصا سمت راست و داشتم چون 4تا فولیکول بزرگ ها مال تخمدان راست بود دل درد که گرفتم سردردم تموم شد

عزیزم ۱۴ روز بعد رابطه میتونی آزمایش بدی.ماشالله فولیکولها هم خوب بوده مراقب باش چند قلو نشه من که دوتا فولیک داشتم دوتا کیسه اب تشکیل شد ولی یکی از بین رفت

ما تو خانواده هم اصلا دوقلو نداریم