2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

443 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من دو روز قبل پریودم رابطه محافظت نشده داشتم و اب منی ریخته شد داخل نیم ساعت بعد قرص اورژانسی ۱/۵ خوردم ایا امکان بارداری داخل یا خارج رحم وجود داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن باردار نمیشی چون زمان تخمک ریزیت بوده احتمالش صفر هس

من ی هفته بعد پاکیم رابطه محافظت نشده داشتم 4تا باهم اچ دی خوردم امروز وقت پریودمه هنوز نشدم از صبح دارم زعفرون میخورم به نظرتون با 4تا قرص احتمال لارداری هس چیکارکنم زودتر پ بشم 😢😢😢😭😭

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
دوروز مونده به پریود زمان مناسبی برای بارداری نیست احتمالش کمه خیلی حالا قرص خوردی شاید هورمونات بهم ...

ولی من ب همین هوا ک نزدیک پریودمه حامله نمیشم کارمونو انجام دادیم و حامله شدم😂 ولی بگم قرص نخوددم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

ن باردار نمیشی چون زمان تخمک ریزیت بوده احتمالش صفر هس من ی هفته بعد پاکیم رابطه محافظت نشده داشتم ...

حالا منم 1سوال دارم.بچها من بعد سقطم  طبیعی جلوگیری کردبم.الان هنو پریود نشدم حامله نشده باشمم؟

حالا منم 1سوال دارم.بچها من بعد سقطم  طبیعی جلوگیری کردبم.الان هنو پریود نشدم حامله نشده باشمم؟

چند روز گذشته از پریودت طبیعی احتمالش هس ولی خوب رحمت باید قوی باشه که پیش اب بتونی باردار بشی

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
چند روز گذشته از پریودت طبیعی احتمالش هس ولی خوب رحمت باید قوی باشه که پیش اب بتونی باردار بشی

من 3آذر سقط داشتم امروز ک 4دی عس.ولی استرس دارم...

ببخشیدا پیشاب چ موقع از مرد خارج میشه؟؟؟ چون خعلی قبل تموم شدن کارش همسرم ادامه نداد رابطه رو

من 3آذر سقط داشتم امروز ک 4دی عس.ولی استرس دارم...

فک نکنم چون سیستم دفاعی هورمونیت بهم ریخته 

پریود قبلت چند میشد ...ی بی بی بزن بعیده باردار باشی

فک نکنم چون سیستم دفاعی هورمونیت بهم ریخته  پریود قبلت چند میشد ...ی بی بی بزن بعیده باردار با ...

خدا از زبونت بشنوه.اره باید بیبی بذارم خیالم راحت شه.پریود قبلم هرماه 4 روز 4روز جلو مینداختم

ببخشیدا پیشاب چ موقع از مرد خارج میشه؟؟؟ چون خعلی قبل تموم شدن کارش همسرم ادامه نداد رابطه رو

همراه شروع معاشقه و دخول ناحیه تناسلی مرد مرطوب میشه ومنی که اسپرم هاش هم خیلییی کمه از مرد خارج میشه تا رابطه راحت بشه به اون میگن 

همراه شروع معاشقه و دخول ناحیه تناسلی مرد مرطوب میشه ومنی که اسپرم هاش هم خیلییی کمه از مرد خارج میش ...

😟امیدوارم ک چیزی نباشه

.سپاس از شمابخاطر اطلاعات خوبتون🙇