موقعیکه باهاش قهرین چکار میکنین؟؟خانومایی که خونه خودشونن منظورمه قبلنا قهر میکردیم چند روز همو نمیدیم ازهمم دور بودیم الان قهریم ولی هرروز همو میبینیم نمیدونم باید دقیقا چکار کنم
مااز شب قبل یلدا، جاشم حتی جداکرده دیشب باهاش صحبت کردم رفتیم عروسی فامیل خودش،بازم دیدم جدا خوابید امروز باهم صبحونه خوردیم ولی کمی بعد باز قلدر بازی در اورد دوباره قهر شروع شد،متاسفم براش بااین اخلاقای بچگونه ش.
باید ترکش بدی نباید قهر باشه بینتون الان برو پیشش یه چایی ببر و بگو عزیزم قهر کردن در شأن من و تو که ...
شوهر من در این حد شعور نداره متاسفانه مث ی بچه پرتوقع و پرادعا رفتار میکنه مثلا میخواد گربرو دم حجله بکشه اصلا اینجور نبودا خیلی منطقی و زودم میومد اشتی میکرد فککنم یادش دادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید ترکش بدی نباید قهر باشه بینتون الان برو پیشش یه چایی ببر و بگو عزیزم قهر کردن در شأن من و تو که ...
شوهر منم قهری بود ولی من از یه زمانی دیگه اجازه ندادم خودم که قهر کنه حتی وقتی اون مقصر بود من میرفتم پیشش بغلش میکردم و با آرامش حرف میزدم مثلا دفعه قبل یکم شیرینی گذاشتم تو ظرف بردم و بهش گفتم عزیزم درست نیست ما با هم قهر کنیم وقتی تو اینجوری به من گفتی من این فکر رو کردم و خب خیلی ناراحت شدم ولی شاید من هم بد برداشت کردم و عصبانی شدم اما چیزی که هست اینه که ما نباید قهر کنیم و بعد آشتی کردیم و اونم گفت من منظوری نداشتم...
من هیچ وقت قهر نمیکنم فقط گاهی اوقات یکم حالت سر و سنگین و ناراحتی میگیرم ولی خب معمولی ام باهاش حرف میزنم ولی مثل همیشه نیستم یکم فاز غمگین میگیرم تا بفهمه کارش درست نبوده بعد یک مدت هم خودم دوباره خوب میشم چه اون معذرت خواهی بکنه چه نه.قهر خیلی بده