من اعتقاد دارم تا وقتی خونه برا ادم نباشه و اجاره بده
بچه اوردن خیلی سخته
مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
اما اگ قناعت کنی مث ما با درآمد ۵ تومن هم میشه گذروند خداروشکر کرد
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اعتقاد دارم تا وقتی خونه برا ادم نباشه و اجاره بده بچه اوردن خیلی سخته
خونه ما زیر شص متره یه خواب اما مال خودمونه خداروشکر
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خونه ما زیر شص متره یه خواب اما مال خودمونه خداروشکر
پس بچه دار بشید اگر شرایطشو دارید
قبلش خودتونو اماده بکنید از لحاظ جسمی و روحی ممکنه شب بیداریها داشته باشید و کم تحمل باشید
مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
پس بچه دار بشید اگر شرایطشو دارید قبلش خودتونو اماده بکنید از لحاظ جسمی و روحی ممکنه شب بیداریها دا ...
پسرم چهار ماهشه
چه بلاهایی ک سرم نیومد سر زایمان اما خدابهمون رحم کرد خودمو نباختم
امضامو بخونین متوجه میشین
دوتا بچه با ماهی حدود 10. 12 میگذرونیم معمولی البته بقیه میگن لردی زندگی میکنید ولی اونا یکم خسیس هستن ما کاملا متوسط رو ب یکم پایینیم
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی