2777
2789
عنوان

بیاین بگین غذا چی دارین😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 86 پست
هوا و رژیم 

ای جان نوش جون😂❤

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی پلو

😂😂😂نوش جون❤😂

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
کوکو سبزی و سالاد داریم

دلم خواست😐❤

یه کم نمک می زنم با نمکدون  باز یه کم قابل خوردن میشه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤

بیا اتفاقا زیاد هم هست 😂😂😂

جون جون ادرس بده بیام😂

آي ام تنبل

رفتم باميكا، غذا گرفتم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

والا خودم که از واکسن دوم به بعد از بوی غذا بدم میاد همچی برام بوی بد میده به چز شیرینی اونم کم شیرین و چیزای ترش عاجز شدم از غذا فقط یه کمی میخورم به زور که ضعف نکنم 

برای شام میخوام تاس کباب درست کنم

گوجه بادمجان با برنج

بادمجون دوس ندارم ولی مرغ و گوجه رو با برنج با کله میخورم😐😂😂

استامبولی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃