2777
2789

سلام من نمیشناسم ایشون رو ولی دخترم دندونش سیاه شده بود یعنی یک لک افتاده بود گفتم دندون شیری که هنوز زوده که خراب بشه من بردمش درمانگاه سهامی متخصص کودکان داره فوق العاده محیط خوبی برای بچه هاست چون که میدونی بچه ها اصولاً از دندانپزشکی میترسن من که خودم هنوز با همین سن میترسم چه برسه به بچه ها عزیزم کارشون خیلی خوبه و من راضی بودم این شماره تلفن درمانگاه  07136269121اینستا شماست میزارم عزیزم darmangahsahami

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شما هم به دنبال بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان در کرج هستید، دکتر نیلوفر فلاح، متخصص دندانپزشکی کودکان، با بهره‌گیری از بهترین و جدیدترین تکنیک‌های دندانپزشکی کودکان آماده ارائه خدمات حرفه‌ای و دلسوزانه به فرزندان شماست. برای کسب اطلاعات بیشتر یا مراجعه جهت مشاوره رایگان با شماره 02632247810  تماس بگیرید.