2777
2789

عزیزم برای کم خونی حتما ازمایش بده منم ۵ ساله ریزش شدید مو دارم از وقتی باردارشدم تا الان که دخترم ۴ سالو نیمشه.همه میگفتن کم خونی خیییلی شانس اوردم که اهن نخوردم یه ماه پیش ازمایش دادم اهن خونم ۲۵۰ بود الان رژیم سخت گرفتم که بیاد پایین...و اینکه هیرویت بیوتین اینا همه موقتیه من خوردم ریزشم قطع شد همینکه دیگه نخوردم دوباره ریزش مو پیدا کردم.فعلا به گفته چند نفر شامپومو عوض کردم احساس میکنم خیلی بهتر شده شامپوی تقویت موی فولیکا میزنم خواستی یه بار امتحان کن می ارزه

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چن وقت ریزش داش؟

تقریبا یک ماه ریزش شدید ،البته من آهنم خیلی هم پایینه

منم اوایل شهریور ماه کرونا گرفتم ،بعد از چند روز که خوب شدم ریزش موی شدید گرفتم ، الان چند وقته که شامپو گیاهی استفاده میکنم که خیلی تاثیر داشت و بهتر شدم 

(من اینقد آهن بدنم پایینه که دکتر واسم آمپول فرینجکت  نوشته که هنوز پیدا نکردم که بزنم،البته قبلا قرص آهن مصرف کردم که بدنم جذبش نکرد😭🤦‍♀️)یکی از دلایل ریزش موهام کمبود آهنه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دوست عزیز اینکه گفتی چی هس؟امپوله؟میشه بیشتر توضیخ بدی

یک محلوله بدون نسخه هم میدن... میزنی به کف سر 2درصد داره و5درصد که میگن برای آقایونه اما به نظرم جوابدهی بهتری  داره

ریشه هارو تقویت می‌کنه ریزش رو قطع می‌کنه وموهایی که تا چند ماه اخیر ریخته شده رو برمیگردونه اما صبوری میخواد چون ممکنه یک هفته تا یک ماه اول ریزش رو کمی بیشنر کنه پس صبر لازمه تا نتیجشو بشه دید

تا وقتی که استفاده بشه جواب میده مثلا

طرف 5سال میزنه سال پنجم دیگه نمیزنه بعد از مدتی دوباره ریزش شروع میشه وموهایی که تو این 5سال باید میریختن اما این محلول مانعش شده بوده ریزش پیدا می‌کنن پس باید دائم استفاده بشه اگه نتیجه مطلوب میخواین

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
شهریور ماه کرونا داستم و درگیری شدید ریه بعد از اون دکلره کردم بعد از اون کراتین کردم حالا علتشو ...

من خیلی ها رو می شناسم بعد از کرونا ریزش شدید گرفتن

A mermaid with dark, tangled hair
عوارض نداره. ویتامینه. من فعلا دارم میخورم. نمیدونم بعد قطعش چی میشه. البته یه آزمایش کلی بدین که مش ...

مشکلی ندارم دادم 

خب تار مو رو ضخیم میکنه؟؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
برا من حداکثر ده روز بعد از خوردن ریزشم خیلییییییی کم شد. هنوزم میخورم

اینو آرایشگری که موهامو کراتین کرد معرفی کرد گفت سه ماه هر روز بخور، بعد یه مدت قط کن دوباره میتونی شرو کنی، ولی من موهام میریزه همچنان، باید برم دکتر ببینم هورمونام مشکل نداشته باشن 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
مشکلی ندارم دادم  خب تار مو رو ضخیم میکنه؟؟

تو توضیحاتش نوشته ضخیم میکنه. من خیلی حس نکردم. نمیدونم. ولی موهام بعد زایمان مشت مشت می‌ریخت. شقیقه م خالی شد. ریزشم رو قطع کرد. واقعا راضی بودم و کاش زودتر شروع میکردم

تو توضیحاتش نوشته ضخیم میکنه. من خیلی حس نکردم. نمیدونم. ولی موهام بعد زایمان مشت مشت می‌ریخت. شقیقه ...

باعث میشه موی جدید دربیاد؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم