2777
2789
عنوان

خانما بیایید بگید از دست خواهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 121 پست
جالب نیس به نظر من بزار تو هر چیزی اول اون خرید کنه بعد تو بخر که فرق کنه کلا منتظر باش اون بره چیز ...

من نیازامو میخرم ولی اون هیچ نیاز نداره نمیدونم میخاد لج دربیاره نمیدونم دلش دعوا میخاد بهش بگم شر بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد

آره واقعا بده به اصطلاح خونواده ات باهات این کارو کنه، همیشه با من دشمنی داشت چه اون موقع مجرد بودیم چه الان که ازدواج کردیم، تف سر بالا..  

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
بی تفاوت باش فقططططططط 

باور کن برای لباس و رنگ مو و لوازم ارایش و کیف و کفش و همه ی اینا بی تفاوت بودم فکر کرد خوشم میاد این کارو میکنه حالا رفته پرده خریده کاش از اول یه کاری میکردم هی گفتم بی تفاوت باشم خودش خجالت بکشه نشد که نشد

نمیخوام ادا در بیارم یا برم تو فاز ولی خب بخره، چی میشه مگه آسمون که به زمین نمیاد

والا خواهرشه نمیدونم چرا اینقد مردم اینجوری شدن خواهرته جاریت که نیست حالا باور کن خودش ازیناست که مثلا خواهرش فلان دستبند رو بخره میره از اون دستبندم میخره🥴🥴🥴

محل نده سر خودتو به کلاس یا کار جدیدی دوست جدیدی چیزی بند کن به نظرم حالش جا میاد

شوهرم هم بدش میاد اونم ناراحته ولی من سعی میکنم اونو آروم کنم ولی از درون داغون میشم

والا خواهرشه نمیدونم چرا اینقد مردم اینجوری شدن خواهرته جاریت که نیست حالا باور کن خودش ازیناست که م ...

نه من اینجوری نیستم اون خیلی تقلید میکنه من اصلا سلیقه اشو قبول ندارم

والا خواهرشه نمیدونم چرا اینقد مردم اینجوری شدن خواهرته جاریت که نیست حالا باور کن خودش ازیناست که م ...

حالا من برعکس خوشحال میشم

فکر میکنم خیلی قبولم داره😂😂

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚