2777
2789
عنوان

خانما بیایید بگید از دست خواهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 121 پست

من از جاریم پرسیدم که میتونم از مدل مانتو تو بخرم؟

گفت اره خوشحال میشم از سلیقه من خوشت بیاد 

بعدا پیام داد نه نخر، شوهرم خوشش نمیاد 

منم گفتم نظرم عوض شده چیز دیگه خریدم

حالا جالب اینه سری بعدی لباس منو دید گفت بازار چشم میچرخوندم از مدل تو بخرم، یا این لباست رنگ دیگه داشت منم میخریدم

خیلی آدم خوبیه اما من از تناقضش‌ خندم گرفت😂

چندبار جلوش بگو فلانی اینطوره هرچی میخرم می‌خره 

منم دخترخالم اینجوری بود، انقد جلوش گفتم الان میگه میخواستم فلان مدل مانتو بخرم دیگه تو داری نمیشه بگیرم،اینو میگه ک من بگم ن بگیر منم با سکوت نگاش میکنم لبخند میزنم دیگه میفهمه نباید بخره

اوضاع داشت خیلی داغون می‌شد دیگه،از لباس و ظرف و اینا گذشته بود  حتی مدل چیدن لباسا تو کمدم از من تقلید میکرد، جای تنقلات بچشم مثل خونه من گذاشته بود ،ینی میخواست بره بازار میگفت فلان وسیلتو بده همراهم ببرم ک دقیقا عین خودشو بخرم 😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با جون و دل بزار بخره خواهرته  من که در حسرت خواهرم 🥰😍 جاریت ک نیست اینجوری میگی🙂

آخه دیگه همه چی شبیه باشه

الان خونه هامون شبیه هم شده

بدیش اینه که همه فکر میکنن من از اون تقلید میکنم

واقعا ناراحتم و حساس شدم خوشم نمیاد

تا حالا دقیق و مستقیم بهش گفتی که این کاراش زشته و بدت میاد که ازت تقلید میکنه؟!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خواهر من ک منو فحش داد و بلاک کرد من چیکار کنم

چه جالب من فک کردم هیشکی شبیه من پیدا نمیشه!  خواهر منم همینطور، خدا ازش نگذره کلی فحش و تهمت و بهتان بهم بست و رفت، قبلا بلاکم کرده بود گفتم جهنم حالا چی میخاد بشه پیج همو داشته باشیم ولی حرکت این سریش غیر قابل هضم بود برام هرگز نمیبخشمش 😢

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
تا حالا دقیق و مستقیم بهش گفتی که این کاراش زشته و بدت میاد که ازت تقلید میکنه؟!

نه نگفتم خیلی اخلاق بدی داره زود ناراحت میشه کافیه بهش بگم کلا قطع رابطه میکنه

دیگه از لباس و ... گذشته الان دیگه رفته برای لوازم بزرگ خونه 

جالب نیس به نظر من بزار تو هر چیزی اول اون خرید کنه بعد تو بخر که فرق کنه

کلا منتظر باش اون بره چیزی بخره برو همونو بخر ولی یه مدل دیگه یه جور دیگه... پولش نمیکشه اینجوری 👌👌💪