2777
2789
واقعا تو هزار متر جا میشه وسایلات من تو ۴۰۰۰متر جا کم میارم خونه پدر شوهرمم کلا نمیشه مترش کرد برا ر ...

واسه تو دیگه چوب سادگی نیست ،تنه درخت هزار ساله😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

)خدا به همه آرزو منداش ببخشه)

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

واسه تو دیگه چوب سادگی نیست ،تنه درخت هزار ساله😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 )خدا به همه آرزو منداش ببخش ...

چرت و پرت میگم دیگه والا خونه خودمون ۷۰متره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگفتم پز دادین که  گفتم جاش نیست

من کرایه نشینم با شیش تا بچه باید خونم بزرگ باشه

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
دقیقامنم حتی تخت نخریدم تخت مجردیموگذاشتم که دونفره نیست...میزنهارخوری هم نخریدم بوفه هم که بدم میوم ...

چه خوب همیشه تو خونت ارامش داشته باشی عزیزم

ایشالا خونه هامون بزرگتر شه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چه خوب همیشه تو خونت ارامش داشته باشی عزیزم ایشالا خونه هامون بزرگتر شه

ممنون ازدعای خوبت همچنین عزیزم.صبحت هم بخیر.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برا خودت متاسف باش ک همه با من یه فکرو میکنن ولی تو اونقد ندید بدیدی ک اومدی عقده هاتو اینجا خالی کن ...

ببین خونم ۲۳۰متره تو چرا بهت فشار اومده وزورت اومده احمق  چقدر عقده داری تو دیگه اه اه اه بابزرگترت درست حرف بزن خیلی حرف مفت میزنی

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
برا خودت متاسف باش ک همه با من یه فکرو میکنن ولی تو اونقد ندید بدیدی ک اومدی عقده هاتو اینجا خالی کن ...

چندبارتوهین کردی گفتم عقده داری اشکال نداره بزار بچه  خودشو تخلیه کنه اما زیاده روی کردی اخه بی تربیت کامنتامو بخون بعد زر زر کن