2777
2789
والا من شبیه دیونخ هاشدم همش خیالپردازی میکنم براخونه بزرگ اینقد همه وسایل توهم توهم

من خونم معمولی نه خیلی بزرگ‌ نه خیلی کوچیک امابرام آرزوشده خونه ویلایی داشته باشم که بابچم‌برم توحیاطش حتی اگریه حیاط کوچک باشه.ازآپارتمان متنفرم

منم نهار خوری نگرفتم. ولی لباسامون زیاده کشوها کم 

استارتر تو اینترنت سرچ کن قشنگ یاد میده چطوری جمع و جور کنی با ترفندهای عالی خیلی خوبه 

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی منظور گفتم عزیزم خونه پدرشوهرم تو روستاست که۱۵۰۰متره خودمم عیال وارم مجبورم خونه بزرگ داشته باشم ...

روستا پس داری با حیاطش میگی ۱۵۰۰

استارتر راجب فضای کوچیک خونه گله داره

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

ما از خونه بزرگ اومدیم خونه کوچیک

وسیله اضافی نگه نمیداریم

هرچیزی که ذره ای احساس کنیم اضافیه میندازیم دور

مخصوصا ظرف های پلاستیکی مثلا ظرف حلوا شکری یا ظرف بستنی یا سینی کیک... همه رو میریزیم دور

بعضیا نگه میدارن

لباس هم فصل به فصل جمع میکنیم اضافیا رو میبریم انباری

هرچیزی هم که ببینیم تو یک سال گذشته پوشیده نشده فوری میدیم به فقرا

حتی کتاب هم نمیخریم چون جاگیره نسخه الکترونیکی میخونیم

رختخواب هم هرچی داشتیم دادیم به عروسهای نیازمند

دوتا پتو و دوتا بالش نگه داشتیم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خونه ما ۱۰۰۰متر واسه پدر شوهرم اینا ۵۰۰۰ متر

واقعا تو هزار متر جا میشه وسایلات من تو ۴۰۰۰متر جا کم میارم خونه پدر شوهرمم کلا نمیشه مترش کرد برا رفتن از این ور به اونور تو خونشون باید آژانس گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای خدا

ظرف و ظروف و لباسام زیاده همه دم لازم دارم

عزیزم همه ارو بزار کارتن بزار انباری چقد مگه ظرف میخوای برای لباساتو دراور بلند بگیر مثلا ۸طبقه اسم بچه ها رو روش بزن 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
خونه ما ۲۳۰متره خونه پدرشوهرم ۱۵۰۰متره

دیگه الان اگه شهر کوچیک و دورافتاده باشی یا تو روستا این متراژها رو میبینی

این پز دادن نداره

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
اره والا خیلی اعتقاد دارم ولی بعضی وقتام خسته میشم😊

آره آدم کم میاره

خدابراهمه مشگل گشایی کنه ان شاءالله

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
دیگه الان اگه شهر کوچیک و دورافتاده باشی یا تو روستا این متراژها رو میبینی این پز دادن نداره

حالا کی پز داده درست حرف بزن مگه عقده دارین که بپرین چطه من برا پز نگفتم ،شما بد برداشت کردی 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅