2777
2789
لطفا

سلام دوستم خوبی چطوری میدونم خیلی سالا گذشته ولی تو یه تاپیکی دیدم شمارو راجب غسل وچله بری بود گفتین شماهم چله افتاد و خیلی طول کشبد باردار بشین... منم همینم... بعد اولی نشدم دیگه خیلی ساله و دلشکسته ام خیلی... منم میگن چله افتادی... شما چکار کردی اخر... من دارو دکترم خیلی انجام نمیگم که طولانی نشه واست... میشع منم کمک کنی🥺🙏

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم خوبی چطوری میدونم خیلی سالا گذشته ولی تو یه تاپیکی دیدم شمارو راجب غسل وچله بری بود گفتین ...

سلام دوست گلم ،من خیلی پیگیری کردم هزینه کردم اونم تنها همسرم وقت نداشت منو ببره مرگز استان و بیاره ولی بازم پاسخی نگرفتم وخود متخصصین با تعجب میگفتن دوز بالاتر نمیشه بهت بدیم یا خواهرم که خودشون پزشک هستن حیرت زده میگفت این دارو برا سرطان استفاده میشه چطور برای تو بی تاثیره....

خلاصه رفتم کاندید آی وی اف بشم یک دوره دارو استفاده کردم فقط یک فولیکول ۱۸داشتم ،که نشد انجام بدم ماه بعد برام مقدور نشد برم مرکز ماه بعد تعطیلات بود اون مرکز آی وی اف تعطیل بود و ماه سوم خدا بهم بچه داد ،جنسیت همون بود که داشتم دوتا دختر داشتم این سومی شد ولی تمام عطش من فرو نشست از ته دلم همیشه شاکر خدایم 

الهی هرچه زودتر شماهم نتیجه بگیری ولی پیگیری زیادی میخواد وهزینه ها هم بالا هستن

اون دختر کوچولو الان کلاس اوله 🤣

سلام دوست گلم ،من خیلی پیگیری کردم هزینه کردم اونم تنها همسرم وقت نداشت منو ببره مرگز استان و بیاره ...

ممنونم عزیزم...خدا بچه هاتو نگه داره برات.... اره درمان ودکترا همه کارا که منم اتجام دادم تا الان خیلی کارا و راها.. پس شما چله بری نکردین منظورم چله بری بود

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ممنونم عزیزم...خدا بچه هاتو نگه داره برات.... اره درمان ودکترا همه کارا که منم اتجام دادم تا الان خی ...

نه ،یه بار مادرم انجام داد پیش ملا برام ولی گفت تو امون ۴۰روز اول باید انجام میشد ....