بچه ها ما امروز رفته بودیم ایران مال برای خرید،تو قسمت آرایشی بهداشتی داشتم یه کم برای خودم خرید میکردم،تو دیدش نبودم ،البته فضاش بزرگ نبود یه چرخ میزد پیدام میکرد ،بعد که اومدم پیشش دعوایی به پا کرد و بدون هیچ خریدی برگشتیم خونه و تو راه کلی بد و بیراه و اعصاب خورد کنی،تایمی که من داشتم برای خودم چند تا کرم میخریدم همش ۱۰ دقیقه بود،خیلی ناراحتم......
در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با شوهر خریدن رفتن اصلا کیفی نداره . اون شور و شوقشو ندارن
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
نه بابا بن داره پولی نمیخواستم بده بعدم همچین آدمی نیست
ببین شوهر من ی جوریه سر وقت حساس باور کن بعضی وقتا برای ثانیه هم برنامه ریزی کرده که اگه اونطور پیش نره روش بالا میااد🤣
شاید مال شما هم عصبی شده به دل نگیر
در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹