2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم تو خرید😔

545 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان

بچه ها ما امروز رفته بودیم ایران مال برای خرید،تو قسمت آرایشی بهداشتی داشتم یه کم برای خودم خرید میکردم،تو دیدش نبودم ،البته فضاش بزرگ نبود یه چرخ میزد پیدام می‌کرد ،بعد که اومدم پیشش دعوایی به پا کرد و بدون هیچ خریدی برگشتیم خونه و تو راه کلی بد و بیراه و اعصاب خورد کنی،تایمی که من داشتم برای خودم چند تا کرم میخریدم همش ۱۰ دقیقه بود،خیلی ناراحتم......

خدا لعنت کنه مردای بد و

شاید نتونسته هزینه ها رو بده

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم با خودت میبردی میگفتی نفسی کدومش بهتره ؟ یکی ام میخام بخرم واسع تو تا شبا به پاهات بزنی 🐣 ه ...

آخه میدونی اونجا بیشتر خانوما خرید میکردن،بعدم داشتم با دخترم میگشت‌

خدا تزش نگذره الهی

با شوهر خریدن رفتن اصلا کیفی نداره . اون شور و شوقشو ندارن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
نه بابا بن داره پولی نمیخواستم بده بعدم همچین آدمی نیست

ببین شوهر من ی جوریه سر وقت حساس باور کن بعضی وقتا برای ثانیه هم برنامه ریزی کرده که اگه اونطور پیش نره روش بالا میااد🤣

شاید مال شما هم عصبی شده به دل نگیر 

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹