2821
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

269 بازدید | 22 پست

سلام خانمای گلم اینجا کسی تخمدان پلی کیستیک داشته..دکتر برام قرص نوشته..میخام اقدام ب بارداری کنم،بنظرتون در حین خوردن قرصا اقدام کنم یا قرصام تموم شه بعد سه ماه اقدام کنم؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من داشتم یه مدت دارو خوردم داروهام تموم شد دکتر نرفتم ببینم خوب شدم یا نه بعد چند ماهم خیلی اتفاقی باردار شدج والان تو بغلم خوابیده😍

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من داشتم یه مدت دارو خوردم داروهام تموم شد دکتر نرفتم ببینم خوب شدم یا نه بعد چند ماهم خیلی اتفاقی ب ...

ای جانم سلامت باشه،،عزیزم سه ماه خوردی داروهارو؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
چه قرصی و دارویی برات نوشته؟

متفورمین..لتروزول ،،کابرگولین..یدوفولیک

ای جانم سلامت باشه،،عزیزم سه ماه خوردی داروهارو؟

۳ ماه متوفورمین ۶ ما دوفاستون ۶ ماه ال دی ۴ ماهم کلومیفن

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

لتروزول تو بارداری خطر داره بزار تموم شد بعدش اقدام کن

این قرص ها خودش باعث دفع کیست و تخمک‌گذاری میشه وقتی استفاده میکنید احتمال بارداری را هم بالا می‌بره 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
دس باید حین مصرف دارو ها رابطه داشته باشی این داروها محرک تخمدانه تخمک هاتو تنظیم میکنه

از شانس بدم شوهرم عمل واریکوسل کرده اونم باید چهار ماهه تحت درمانه دو ماه هم باید دارو مصرف کنه

از شانس بدم شوهرم عمل واریکوسل کرده اونم باید چهار ماهه تحت درمانه دو ماه هم باید دارو مصرف کنه

عزیزم واریکوسل همسرتون گرید چند بود

شوهر منم واریکوسل داشتن ولی باردار شدم انشالله شما هم باردار میشین

عزیزم واریکوسل همسرتون گرید چند بود شوهر منم واریکوسل داشتن ولی باردار شدم انشالله شما هم باردار می ...

خداروشکر..شوهرم خیلیی ضعیف بود کمتر از دوملیون بود الان بعد از چهار ماه بیست میلیون رو رد کرده ولی میگن بازم کمه