سلام خانمای گلم اینجا کسی تخمدان پلی کیستیک داشته..دکتر برام قرص نوشته..میخام اقدام ب بارداری کنم،بنظرتون در حین خوردن قرصا اقدام کنم یا قرصام تموم شه بعد سه ماه اقدام کنم؟
خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من داشتم یه مدت دارو خوردم داروهام تموم شد دکتر نرفتم ببینم خوب شدم یا نه بعد چند ماهم خیلی اتفاقی باردار شدج والان تو بغلم خوابیده😍
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
۳ ماه متوفورمین ۶ ما دوفاستون ۶ ماه ال دی ۴ ماهم کلومیفن
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
لتروزول تو بارداری خطر داره بزار تموم شد بعدش اقدام کن