2777
2789
خب وقتی سریشو عوض میکنن چی!؟ اونجوری خوبه دیگه.

من که برای پشت لب رفتم چشمام بسته بود هیچی ندیدم تا یکسال خوب بود بعد برای شارژش نرفتم دوباره در اومد. بعد کرونا ریزش مو گرفتم قطره الن بیوتی خوردم برای ریزش موهام . سیبیلهام ضخیم تر در اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو رفتم رونم موهاش زیاده ولی نازکه به نظرت جواب میده؟سومم بود دیروز

اگ سرموقع مرتب بری حتماا جواب میگیری انشالله  ...  لیزر واقعااا واجبه بنظرمن 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
الکس کندلا( سری مخصوص داری و زگیل نمیگیری) فقط بیکینی و زیر بغل رفتم ۷ جلسه  کامل رفت هنوز بر ...

من دو جلسه رفتم فقط یه بار دیدم با الکل ضد عفونی کرد خیلی میترسم زگیل بگیرم چکار کنم اوپراتور احمق باید میدونست

همه میگن الکساندرایت کندلا باشه خوبه‌ منم نرفتم هنو

عالیه من دست پا کامل بیک و زیربغل ۳۹۰

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
من دست و پا زیر بغل بیکینی ۵۳۰تومان ۔البته این دستگاه تو اصفهان فقط یدونس معروف ،ولی دوستام فامیل دس ...

برا صورتتون چند جلسه رفتید؟

من رفتم برا پشت لب و چانه و شقیقه

پارسال صورتم پر از جوش بود همراه با اون قرار شد برام لیزر موی زائد هم انجام بده

7جلسه رفتم جوشام خوب شد اما موی زائد هنوز داشتم با دستگاه الکساندر

بعد از اون دستگاهشو عوض کرد پلاتینیوم بود گفتم چند جلسه نیاز دارم؟من هفت جلسه دارم میام گفت هرچی با اون دستگاه زدم حساب نیس برای موی زائد با این حساب کن معمولا هفت یا هشت جلسه میشه

سه جلسه رفتم با همین دستگاه جدیده

چانه و پایین لب و شقیقه خیلی کم شده اما پشت لبم مثل قبله

چیکار کنم ؟

من بیکینی وخط باسن .. پاها کامل ... زیربغل ۴۶۰میدم . من بقیه جاهام کرکه موندارم دیگ

دقیقا همینارو میخام برم.

اما خط باسن رو نپرسیدم. حواسم نبود

ولی بدون اون رو پرسیدم

گف ۴۶۰ تومن.

بنظرت چقد زیاد میشه خط باسن اضافه شه؟!

الکس کندلا( سری مخصوص داری و زگیل نمیگیری) فقط بیکینی و زیر بغل رفتم ۷ جلسه  کامل رفت هنوز بر ...

هزینه چقدر شد؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
دقیقا همینارو میخام برم. اما خط باسن رو نپرسیدم. حواسم نبود ولی بدون اون رو پرسیدم گف ۴۶۰ تومن. ...

من خط باسنم بابیکینی حساب میشع ۱۰۰میدم ..‌ پاها ۳۰۰ زیربغل ۶۰

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘