2777
2789

من چندین دیپلم تجربی گرفتم, الان برگشتم انسانی واحدای سال اخر انسانی را بهم دادن 

دو سه روز دیگه امتحان علوم و فنون دارم 

اون نوشته های u_ را اصلا بلد نیستم و اون صرف ستفعل و مفاعلن و اینهاش را 

اینا را کلا نخونم با خوندن بقیه اش میتونم ده بگیرم😐😐😐😐, نمیخوام تبصره شم تبصره را بر دوتا درس دیگه نیاز دارم

ممنون میشم کمک کنید

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
چجور میخای کنکور بدی 🥲

کنکور نمیخوام بدم, ۴۰ سالمه یه رشته بدون کنکور دانشگاه میخونم 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمره قبولی رو که میگیری حداقل من از فنون متنفرم 😐

فک کنم خیلی سال پیش نبوده به خواهرم گفتم گفت اونا نداشتن

کلن سر در نمیاری؟

از اونا که گفتم نه 

میخوام بدونم بدون خوندن اونام قبول میشم دیگع وقت نذارم براشون بشیم حفظ کردنی ها را بخونم

ببینید ما سه دسته واج داریم 

واج کوتاه (U)⬅طرز ساخت:صامت +مصوت کوتاه مانند:تِ،مُ

واج بلند(__)⬅طرز ساخت: یک:صامت +مصوت بلند،مانند:سی،با

دو:صامت + صامت کوتاه+ صامت.مانند:بَر،سَر

واج کشیده(__U):

صامت+مصوت بلند+صامت+صامت(میتونه هم نیاد).مانند:اب،سیر

از اونا که گفتم نه  میخوام بدونم بدون خوندن اونام قبول میشم دیگع وقت نذارم براشون بشیم حفظ کرد ...

اره اگه بقیه رو خوب بخونی ۱۴ میگیری و قبول میشی 

نمونه سوالای امتحان نهایی سالای قبلو حتما کار کن

اره اگه بقیه رو خوب بخونی ۱۴ میگیری و قبول میشی  نمونه سوالای امتحان نهایی سالای قبلو حتما کار ...

ممنون چشم