2777
2789
ای وی اف صد در صد. آشنا شوهرم دو قلو.یه دختر یه پسر. زن دایی شوهرم یه دختر یه پسر دوست خواهرم دوتا ...

کدوم مرکز انجام دادن؟

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام دیگه ی بار زحمت بارداری و زایمان و بکشم تموم بشه  دوقلو خیلی دوست دارم

میدونی بارداری دو قلو کلی عوارض داره 😪خیلی وقتها قل ها نارس هستند و کلی باید برن ای سی یو ..خود ای وی اف هم کلی عوارض داره ی موقع تخمدانها خیلی فعال میشن شکم و ریه اب میاره مادر بیچاره میمیره. ،..بهتره اول عوارض اینکارارو هم بخونید ماکه تو محیط بیمارستان بودیم این بدبختیاشونو دیدیم 😪کلی ذخیره تخمدانت با هر سیکل ای وی اف از بین میره 

یکیش کرمان.یکیش اصفهان گلم

یکی از جاریهای منم اصفهان دو قلو پسر کاشت ولی تعیین جنسیت نکرد ۱۰ سال بچه دار نمی شدن

یکیشم شیراز ی دونه دختر

مامان خودمم اصفهان انجام داد ولی براش نموندن متاسفانه

بنظر شما شیاز بهتره یا اصفهان؟

میدونی بارداری دو قلو کلی عوارض داره 😪خیلی وقتها قل ها نارس هستند و کلی باید برن ای سی یو ..خود ای ...

ممنون عزیزم حتما قبلش تحقیق میکنم فعلا در حد فکر مرسی ازت 😘

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
یکی از جاریهای منم اصفهان دو قلو پسر کاشت ولی تعیین جنسیت نکرد ۱۰ سال بچه دار نمی شدن یکیشم شیراز ی ...

اصفهان و یزد شنیدم ردخور نداره.خصوصا یزد.ولی اینا جفتش دوقلو زدن و شدهمون که میخاستن.هم کرمان هم اصفهان. 

شما تو مرکز ناباروری هستین عزیزم؟ من ۲۲ سالمه بنظرتون خیلی سخته بخوام برم؟

نه اونجا نیستم اما به عوارضش نمی ارزه اصلاااا مخصوصا که جوون هستید و سالم فرصت دارید بذارید با روشهای کمتر تهاجمی یا طبیعی باردار بشید ...خیلی از مراکز ناباروری تا مریض دچار عارضه ای وی اف میشد ارجاعش میدادن مراکز دولتی تا گند کارشون در نیاد ،سندروم هایپر استیمولیشن تخمدان. یعنی زن بیچاره تا حد مرگ میرفت .

عزیزم شما خبر دارین حتمیه؟ به من گفتن ۶۰ ۷۰ خیلی ناراحتم اگه ۳۰ تومن باشه خیلی خوبه

هزینه ها بسته به تعداد تخمک و جنین هاست. هم اینکه ممکنه به بستری نیاز باشه که باز هزینه س. یعنی شرایط برای هرکسی متفاوتی. اما هزینه بر هست. مثلا بعد از انتقال باید س روز بمونی اون شهری که هستی. کلا حساب کتاب کن همه رو.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اشتباه میکنی.گرون تر از این حرفاس. روش تغذیه  بیشتر از 7تومن میشه بابا.چجوری ای وی اف با   ...

خیلی بیشتره... خییییییلی بیشتر

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.