2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم؟

159 بازدید | 22 پست

بچه ها از یکی توی اینستا خوشم اومده هدفم دوستی نیست واقعا نیتم خیره و اینو هم بگم تا حالا با هیچ پسری دوست نبودم و نیستم اما از این اقا و شخصیتشون خوشم اومده فالوش نکردم اما استوریاشو نگا میکنم یکی از استوریهاشو ریپلی کردم و جواب داد ریپلی هامو هم میپسنده البته من عکس روی اینستام نزدم چجوری میتونم بهش نزدیک بشم البته این رو هم بگم که ایشون مذهبی هستن منم هستم بخاطر همین واسم سخته نزدیک شدن بهش و پیامایی که دادیم بی ربط و چیز بدی نبوده 

فالو کن همیشه استوریاشو ریپ بزن اگه مذهبیه استوری مذهبی بزار  زیر پستای مذهبی تگش کن😂

اخه میدونی مشکل کجاست؟اونجاست که همه فامیل و اشناها توی پیجم هستن و مخاطب هام زیاد نیستن اگه ایشونو ببینن واسم حرف درمیارن دوست ندارم پشت سرم حرف بزنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی مشکل کجاست؟اونجاست که همه فامیل و اشناها توی پیجم هستن و مخاطب هام زیاد نیستن اگه ایشونو ...

خب فالو نکن بقیه کارارو انجام بده 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
چیکار کنم مثلا؟بلد نیستم بخدا🥴

گفتم ک همیشه ریپلای کن استوریاشو اگه ج داد توام باز جوابشو بده

تگش کن زیر پستای مذهبی یا چیزایی ک ب شخصیتش میخوره 

گفتم ک همیشه ریپلای کن استوریاشو اگه ج داد توام باز جوابشو بده تگش کن زیر پستای مذهبی یا چیزایی ک ب ...

اخه از این حجت الاسلام هاس🙈

میترسم فکر بدی کنه

تگ بلد نیستم چجوریه ببخشید خیلی از اینستا سردرنمیارم بخاطر همین پرسیدم

اخه از این حجت الاسلام هاس🙈 میترسم فکر بدی کنه تگ بلد نیستم چجوریه ببخشید خیلی از اینستا سردرنمیا ...

زیر پست مذهبی تگ کن بدش نمیاد 

مذهبی صحبت کن 

میری زیر پست برای کامنت گذاشتن کلمه @ بنویس و ایدیشو ادامش بزن خود اینستا پیداش میکنه میاره بزن روی ایدیش و کامنتو ارسال کن

زیر پست مذهبی تگ کن بدش نمیاد  مذهبی صحبت کن  میری زیر پست برای کامنت گذاشتن کلمه @ بنوی ...

بلد نیستم تگ رو میترسم گند کاری کنم😂

اما مذهبی صحبت کردم باهاش اخریشم جلسه سخنرانی داشت آیه فرستادم نوشتم التماس دعا اونم جواب داد که دعاگوهستم و استیکر قلب کنارش گذاشته بود بنظرت امیدی هست؟یا بی فایده ست

بلد نیستم تگ رو میترسم گند کاری کنم😂 اما مذهبی صحبت کردم باهاش اخریشم جلسه سخنرانی داشت آیه فرستاد ...

آره بابا قلب داددددده 

صبر داشته باش حله 

سوالات مذهبی ازش بپرس

آره بابا قلب داددددده  صبر داشته باش حله  سوالات مذهبی ازش بپرس

واقعا؟😁اخه برا کامنتهاشم که جواب داده قلب میزاره انگاری عادتشه گفتم به خودم نگیرم 

چی بپرسم اخه سوال مذهبی از کجا بیارم😂

واقعا؟😁اخه برا کامنتهاشم که جواب داده قلب میزاره انگاری عادتشه گفتم به خودم نگیرم  چی بپرسم ا ...

آره خب یه آدم مذهبی ک الکی قلب نمیزاره

چمیدونم سوالات چرت و اسونم نپرس از گوگل کمک بگیر 😂

توام قلب بزار 🤣

آره خب یه آدم مذهبی ک الکی قلب نمیزاره چمیدونم سوالات چرت و اسونم نپرس از گوگل کمک بگیر 😂 توام قل ...

خیلی استوری نمیزاره توی پستهاشم کامنت و لایک نمیزارم چون همشون اقا هستن گفتم واسش بد نباشه فقط استوری چک میکنم اونم باید همش چک کنم😑

خیلی استوری نمیزاره توی پستهاشم کامنت و لایک نمیزارم چون همشون اقا هستن گفتم واسش بد نباشه فقط استور ...

شات از پیاما واست بفرستم میتونی بفهمی ایا حسی داره اونم یا نه؟