بچه ها از یکی توی اینستا خوشم اومده هدفم دوستی نیست واقعا نیتم خیره و اینو هم بگم تا حالا با هیچ پسری دوست نبودم و نیستم اما از این اقا و شخصیتشون خوشم اومده فالوش نکردم اما استوریاشو نگا میکنم یکی از استوریهاشو ریپلی کردم و جواب داد ریپلی هامو هم میپسنده البته من عکس روی اینستام نزدم چجوری میتونم بهش نزدیک بشم البته این رو هم بگم که ایشون مذهبی هستن منم هستم بخاطر همین واسم سخته نزدیک شدن بهش و پیامایی که دادیم بی ربط و چیز بدی نبوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیر پست مذهبی تگ کن بدش نمیاد مذهبی صحبت کن میری زیر پست برای کامنت گذاشتن کلمه @ بنوی ...
بلد نیستم تگ رو میترسم گند کاری کنم😂
اما مذهبی صحبت کردم باهاش اخریشم جلسه سخنرانی داشت آیه فرستادم نوشتم التماس دعا اونم جواب داد که دعاگوهستم و استیکر قلب کنارش گذاشته بود بنظرت امیدی هست؟یا بی فایده ست